با سلام و خسته نباشد من حدود 2 ماه پیش با پرستاشاپ سایت خود را برای فروش میز LCD راه اندازی کردم و از کلمات کلیدی و سئو مناسب استفاده کردم حالا سایت من در صفحه نخست موتور جستجوی گوگل است تنها کافیست در گوگل عبارت (میز LCD) را وارد کنید تا سایت من را در صفحه اول جستجوی گوگل ببینید تا اینجا ظاهرا همه چیز به خوبی پیش رفته ولی متاسفانه ورودی گوگل حتی به عدد 10 هم نمیرسه اگر وارد سایت شوید و بر روی آیکون ویگذر انتهای قالب کلیک کنید متوجه بازدید کم سایت و ورودی بسیار کمتر گوگل میشوید (آمارگیر وبگذر پسورد ندارد) پس مشکل چیه ؟ سایت من که تو صفحه اول جستجو قرار داریه چرا ورودی گوگل اینقدر کمه که میشه گفت هیچه.........لطفا راهنمایی کنید.====www.givori.ir
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
[تنها کاربران انجمن می توانند لینک و عکس ها را مشاهده کنند تنها در 10 ثانیه ثبت نام کنید . ]
درباره ما
سایت پشتیبانی پرستاشاپ فارسی خدمات رایگان خود را در سال 1392 با عنوان"انجمن پشتیبانی پرستاشاپ فارسی" در ایران آغاز نمود و از آن لحظه تا کنون همواره سعی در به کارگیری شیوه هایی نوین داشته و به عنوان اولین بومی کننده پرستاشاپ در ایران همواره در نشر و توسعه این فروشگاه ساز کوشا می باشد.

LinkBack URL
About LinkBacks