-
1 فایل پیوست
ورودی گوگل بسیار کم است
با سلام و خسته نباشد من حدود 2 ماه پیش با پرستاشاپ سایت خود را برای فروش میز LCD راه اندازی کردم و از کلمات کلیدی و سئو مناسب استفاده کردم حالا سایت من در صفحه نخست موتور جستجوی گوگل است تنها کافیست در گوگل عبارت (میز LCD) را وارد کنید تا سایت من را در صفحه اول جستجوی گوگل ببینید تا اینجا ظاهرا همه چیز به خوبی پیش رفته ولی متاسفانه ورودی گوگل حتی به عدد 10 هم نمیرسه اگر وارد سایت شوید و بر روی آیکون ویگذر انتهای قالب کلیک کنید متوجه بازدید کم سایت و ورودی بسیار کمتر گوگل میشوید (آمارگیر وبگذر پسورد ندارد) پس مشکل چیه ؟ سایت من که تو صفحه اول جستجو قرار داریه چرا ورودی گوگل اینقدر کمه که میشه گفت هیچه.........لطفا راهنمایی کنید.====www.givori.ir
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
بارها اعلان کردیم
برای سنجش آمار از وبگذر و دیگر اسکریپت ها که به جز کم کردن سرعت سایتتون چیز دیگری نیست استفاده نفرمائید
بخش امار پرستاشاپ از کاملترین آمار های موجود در تمامی این اسکریپت ها می باشد
برای سنجش دقیق ورودی گوگل و دیگر سایت ها منوی آمار و زیر منوی آمار و از سمت راست بخش "مبدا بازدید کنندگان"
-
با سلام طبق بازدید که بنده از سایت شما داشتم بله تقریبا ورودی سایت شما متوسط رو به پایین است البته موضوع فروشگاه شما موضوع خاصی است و شما نباید انتظار بازدید آنچنانی رو از صفحات گوکل و در کل از موتورهای جست و جو داشته باشید اما من دلایل این مشکل رو برای شما بازگو می کنم تا با اون ها بیشتر آشنا بشید
1-موضوع خاص وبسایت فروشگاهی شما
2- متن پست ها برای جست و جو بسیار نا آشناست یعنی شما نباید انتظار داشته باشید که از هر 100 نفر 10 نفر این متن را GM 105 . 140 . ARC را جست و جو کنند
3-کسانی که قصد خرید یک کالا که در فروشگاه شما میز lcd رو دارند حتی هیچ گاه چنین عناوینی را نشنیده اند و حتی با آن برخورد نکرده اند
اما راه کار: شما هیچ گاه نباید انتظار داشته باشید که فروشگاه شما از گوگل و یا موتورهای جست و جو ورودی های بالایی داشته باشد شما باید برای افزایش فروش خود از تبلیغات گسترده در اینترنت بهره بگیرید
-
1 فایل پیوست
با تشکر از شما در مورد آمارگیر پرستاشاپ فکر میکنم به احتمال زیاد آمار واقعی رو نشون نمیده به این دلیل که طبق این آمارگیر من الان ساعت 3:20 بعداظهر 47 بازدید داشتم با لینک مستقیم و تا پایان روز این عدد به 100 یا بیشتر میرسه ! مردم از کجا آدرس سایت را میدونند و مستقیما وارد میشن این از واقعیت به دوریه دلیل دوم اختلاف خیلی زیاد این آمارگیر با تمام آمارگیرهایست که من تا حالا تو سایتم استفاده کردم
---------------------------------------------------------------------------------------------
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
اتفاقا دقیقا آمار واقعی شما به این صورت هست
هر ورودی که تشخیص داد نشه به صورت لینک مستقیم در نظر گرفته می شود و اینکه ای پی های مشترک و یا ربات ها را جزو آمار بازدید شما در نظر نمی گیرد ولی اسکریپت های دیگه اعم از وب گذر و ... به دلیل عدم تشخیص امار بازدید بالاتری و یا ورودی کمتری را نشون می دن