با سلام
من میخواهم یک فروشگاه محصولات مجازی راه اندازی کنم که در آن نیازی به ارسال پستی نیست و تحویل آنی بعد از پرداخت است برخی محصولات دانلودی هستند اما یک فایل نیست که برای همه یکسان باشد حاوی اطلاعات حساب و مدارک شناسایی میباشد که برای هر شخص فایل جداگانه ای باید دانلود شود.برخی از محصولات هم نیاز هست قبل از سفارش اطلاعاتی از کاربر دریافت شود مانند فروشگاه شما که بعضی از محصولات دامنه سایت را میخواهند . همچنین چند سوال کلی در مورد فروشگاه خود دارم
اول اینکه نیاز است تمامی فرم های ثبت نام ویرایش شوند و امکان خرید بدون ثبت نام هم وجود داشته باشد و من نمیدانم تفاوت دو ماژول موجود در فروشگاه چیست و کدام بیشتر برای من مفید است.
[تنها کاربران انجمن می توانند لینک و عکس ها را مشاهده کنند تنها در 10 ثانیه ثبت نام کنید . ]
یا
[تنها کاربران انجمن می توانند لینک و عکس ها را مشاهده کنند تنها در 10 ثانیه ثبت نام کنید . ]
دوم اینکه در نظر دارم کمترین هزینه را برای راه اندازی انجام بدم و پس از پیشرفت یکی از کاملترین قالب ها را برای فروشگاه تهیه کنم آیا شما قالب ارزان قیمتی که به نوع فروشگاه من همخوانی داشته باشد دارید؟ لطفا معرفی کنید.
سوم اینکه می خواهم کالا هایم پس از پرداخت به مشتری هم در حساب کاربری سایت و هم در ایمیل تحویل شود و همچنین میخواهم بتوانم برای محصولات از قسمت ترکیب استفاده کنم که این مورد برای محصولات مجازی غیر فعال میشود ، راه حل این مورد چیست؟
چهارم من فروشگاه شارژ دارم که میخواهم در این فروشگاه در شاخه شارژ کسی وارد شد به فروشگاه مربوطه هدایت شود و در فروشگاه شارژ خرید کند و نیازی به تعریف محصول در این فروشگاه نباشد ، در این مورد هم راهنمایی کنید.
در اخر من میخواهم در فروشگاه من هم به تومان و هم به دلار امکان خرید وجود داشته باشد ماژول های مربوطه را هم گرفتم اما متاسفانه با ارز پیش فرض ریال یا تومان درست کار نمیکنند و من میخواهم ارز پیش فرض فروشگاه تومان یا ریال باشد و خرید با دلار یک امکان اضافه باشد. ایا امکان درست کردن این مسئله با ماژول یا ... هست؟
لطفا لیست ماژول هایی که برای این تغییر کاربری نیاز دارم را بفرمایید.
با تشکر
درباره ما
سایت پشتیبانی پرستاشاپ فارسی خدمات رایگان خود را در سال 1392 با عنوان"انجمن پشتیبانی پرستاشاپ فارسی" در ایران آغاز نمود و از آن لحظه تا کنون همواره سعی در به کارگیری شیوه هایی نوین داشته و به عنوان اولین بومی کننده پرستاشاپ در ایران همواره در نشر و توسعه این فروشگاه ساز کوشا می باشد.

LinkBack URL
About LinkBacks