با سلام و عرض خسته نباشید.مدتی هست قسمت آمار گیر سایت در صفحه ی اصلی نمایش داده نمیشه(سمت راست.پایین صفحه سایت) در حالی که ماژول هاش تماما نصب و فعالند و داخل مدیریت هم قسمت بازدید ها کار میکنه.در ضمن آمار گیر رو میدونم باید تاریخ به میلادی بزنم و میتونم جزئیات رو ببینم اما وقتی تاریخ رو به میلادی میزنم(تاریخ صحیح وارد میشه)کلا تو 4.5ماه مینویسه 0بازدید یعنی اخه خودم دیگه داخل سایت خودم نرفتم که مینویسه 0بازدید.این موضوع در قسمت های مختلف امار مثل بازدید ها و مراجعین/مبدابازدیدکنندگانو...صدق میکنه..
.
.
همچنین در قسمت ماژول ها 2 ماژول شبکه های اجتماعی و شبکه ی اجتماعی فیسبوک نصب و فعال هستند اما هیچکدوم ربطی به شبکه های اجتماعی که داخل صفحه اصلی سایت هستند ندارند.چون قالب من ویژه و خریداری شده هست پیداکردن مکان دسترسی به این ماژول برام ممکن نیست.برای واضح بودن پستم قسمت شبکه های اجتماعی رو به عنوان تصویر ضمیمه کردم.لطفا یه پیگیری بکنید.
ممنون
دامین:kadootanbal.ir
درباره ما
سایت پشتیبانی پرستاشاپ فارسی خدمات رایگان خود را در سال 1392 با عنوان"انجمن پشتیبانی پرستاشاپ فارسی" در ایران آغاز نمود و از آن لحظه تا کنون همواره سعی در به کارگیری شیوه هایی نوین داشته و به عنوان اولین بومی کننده پرستاشاپ در ایران همواره در نشر و توسعه این فروشگاه ساز کوشا می باشد.

LinkBack URL
About LinkBacks