سلام
وبسایت بنده زمانی که مشتری سفارشی را ثبت میکنه در آخرین مرحله (در جایی که دکمه سفارش را تایید میکنم را میزنه)
وقتی میخواد سفارش تایید بشه برای مشتری صفحه سقید میاد و هیچ اطلاعاتی به کاربر یا مشتری در مورد سفارشش نشون نمیده
آدرس مرورگر [تنها کاربران انجمن می توانند لینک و عکس ها را مشاهده کنند تنها در 10 ثانیه ثبت نام کنید . ] /module/cashondelivery/validation اما هیچ پیغامی برای مشتری نشون داده نمیشه
این مشکل وجود داشت زمانی که میزدم برای فاکتور عکس نشون بده اما وقتی اون رو کنسل میکردم درست میشد و تا اینکه امروز متوجه شدم در هر شرایطی ( چه با عکس و بی عکس محصول در فاکتور) صفحه سفید نشون داده میشه و کار متوقف میشه
البته اینو بگم که در مدیریت سفارش ثبت میشه اما برای کاربر دیگه چیزی نشون داده نمیشه و صفحه سفید میاد فقط!
ممنون میشم راهنمایی کنید تا مشکل رو حل کنم
درباره ما
سایت پشتیبانی پرستاشاپ فارسی خدمات رایگان خود را در سال 1392 با عنوان"انجمن پشتیبانی پرستاشاپ فارسی" در ایران آغاز نمود و از آن لحظه تا کنون همواره سعی در به کارگیری شیوه هایی نوین داشته و به عنوان اولین بومی کننده پرستاشاپ در ایران همواره در نشر و توسعه این فروشگاه ساز کوشا می باشد.

LinkBack URL
About LinkBacks