با درود و خسته نباشید

من یک تارنما (سایت) فروش*گاه پرستاشاپ قبلا داشتم که از اونجایی که مغازه ها از هم جدا شدند، ناچار شدم یک سایت دیگر برای فروشگاه دوم بسازم. برای همین برای صرفه جویی در زمان، یک کپی از داده*های سایت قبلی گرفتم (فول بکاپ) و روی هاست و دامنه*ی تازه ریختم.

مشکل اینجاست که سایت دومی با وجود گذشت چندماه از راه اندازی، هنوز توی هیچ موتور جستجویی پیدا نمی شه. حتی با هرگونه جستجویی و حتی با وارد کردن نام سایت.

حدس زدم که چون دوتا سایت مانند هم بودن موتورهای جستجو سایت دوم رو تقلبی یا... در نظر گرفته*اند. مدتی است که کالاهای سایت، نوشته*ها، توضیحات کالاها در سایت تازه را تغییر می*دهم. هم*چنین برخی از کالاها را در این سایت و برخی را در سایت دیگر حذف می*کنم.

می*خواستم بدونم مشکل از همین*جاست یا مشکل چیز دیگری هست؟ هم*چنین برای اصلاح این موضوع تغییر ظاهر سایت (عکس ها و اسلایدها و بلوک ها و..) هم نیاز هست و کمک می*کنه؟ مجموعا چه کارهایی باید انجام بدم تا این مشکل حل بشه؟

با سپاس

سایت اول: [تنها کاربران انجمن می توانند لینک و عکس ها را مشاهده کنند تنها در 10 ثانیه ثبت نام کنید . ]

سایت تازه: [تنها کاربران انجمن می توانند لینک و عکس ها را مشاهده کنند تنها در 10 ثانیه ثبت نام کنید . ]