-
1 فایل پیوست
شخصی سازی قالب default
با سلام .من برای شخصی سازی قالبdefault چند تا مشکل دارم لطفا کمکم کنید:
1.نمیتونم قسمت our stores رو از رو قالب حذف کنم
2.قسمت تخفیف رو نمیتونم حذف کنم
3.قسمت اطلاعات رو نمیتونم حذف کنم
4.میخوام خوش آمدید رو بردارم چون اون یه تیکرو شلوغ کرده
5.میخوام اسم محصولات پر طرفدار رو به محصولات تغییر بدم
وقتی میخوام تصویر محصول رو بارگذاری کنم ارور میده:.فيلد بازنویسی لینک حد اقل در پارسی(Persian) مورد نياز است.
من برای حل مشکلم ماژول هارو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم اگه باید از طریق ماژول این کار هارو انجام بدم لطفا اسم دقیق ماژول رو بنویسید
فکر کردم شاید متوجه سوالام نشید برای همین عکسی رو بار آپلود کردم
ببخشید که طولانی شد باتشکر
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
دوست من قابل ذکره که قالب پیش فرض برای تست عملکرد سیستم طراحی شده دوست من و اصلا در سطی نیست که بخواهید اصلا حتی ویرایشش کنید و برای راه اندازی فروشگاه مناسب نیست
اما هدف سوالات شما
-منوی
کد:
تنظیمات / تماس های مغازه
و گزینه نمایش این بخش رو بردارید
-بلوک تبلیغات در ماژول هاتون و یا
-زدن دکمه پیکربندی ماژول "مدیریت محتوا"
-ماژول بلوک حساب کاربری رو غیر فعال نمائید
-منوی بومی سازی و ترجمه
* مورد خطا نیز چون بخش سئو را در حین ساخت و یا ویرایش محصول را پر نمی کنید
سری به قالب های حرفه ای ما بیندازید
-
یعنی انقدر وضع این قالب خرابه؟آخه من خواستم قالب رفیع و قالب ترمه رو نصب کنم که اصلا این دوتا قالب آپلود نشدن وتو یه درصدی گیر می کردن میترسم قالب بخرم مثل این قالب های رایگان نصب نشه
در ضمن این تصویر بازم نمایش داده نشد میزنه undefined
با تشکر از مدیریت
-
در نصب قالب های بومی هیچ مشکلی وجود نداره چه رفیع و چه ترمه هیچ مشکلی ندارند پرستاشاپ از هوک درصد استفاده نمی کنه دوباره بررسی کنید
موفق باشید
-
1 فایل پیوست
پس چرا آپلود نمیشن اینم عکسش (من از کروم استفاده میکنم اون خودش درصدو میزنه)کمکم کنید وگرنه مجبورم اوپن کارت نصب کنم
-
دوست من قالب های تجاری که اگر بخرید به صورت کاملا رایگان براتون نصب و بهینه سازی و سئو سازی و تحویل و پشتیبانی می شود
در مورد قالب های دیگر نیز خوب دقت نفرمودید
قالب سرزمین برای نسخه 1.4 هست و نه نسخه شما
ترمه نیز برای نسخه شما است و باز هم دقت داشته باشید قالب های رایگان قالب های تغییر شکل داده شده همین قالب پیش فرض است
اما در مورد مشکل شما آموزش نصب قالب مراجعه کنید
شما هاستتون افزونه ای رو نداره و نمی تونه فایل ورودی را استحراح کند به بخش اموزش ها مراجعه کنید و اموزش نصب قالب
-
من بخش سئو رو پر کردم اما عکسو نمایش نداد ولی یه عکس دیگرو جای اون گذاشتم نمایش داد فک کنم مشکل از تصویرم بوده تصویرم 3 مگ بود با فرمت jpeg خودم فکر میکنم حجمش زیاده؟گفتید قالب دیفالت ارزش ویرایش نداره یعنی حتی من نمیتونم 1 ماه اولیه رو از این قالب استفاده کنم?
یه سوال دیگه اندازه ی لوگو رو چجوری میتونم کوچیک کنم؟یه نگاهی به سایتم کنید لطفاartbuy.ir
با تشکر از شما
-
بله حجم بالا و بالای سقف محدودیت نباید آپلود نمائید
قالب پیش فرض تنها برای تست عملکرد سیستمه دوست من
اگر قرار ببر این است که فروشگاه راه اندازی نمائید پس چرا با بهره وری از قالب های حرفه ای جذبه سایت رو برای ان دسته از دوستانی که در این یک ماه هم به سایت شما سر می زنند بر نینگیزید و همین بازدید ها در یک ماه را حذب خود نمائید
باید اندازه لوگویی که اپلود می کنید کوچک کنید
-
ببخشید من زیاد سوال میپرسم
میخوام این قسمت پایینی سایتو ویرایش کنم کجا باید برم:
-
1 فایل پیوست
ببخشید من زیاد سوال میپرسم
میخوام این قسمت پایینی سایتو ویرایش کنم کجا باید برم:
-
کلش شامل چندین ماژوله
سطر اول بلوک بیمه
بقیه هم به 4 ماژول تقسیم میشن
که اسمشون رو خودشونه
فقط شاید اطلاعات رو ندونید که ماژول "مدیریت محتوا" هست
-
2 فایل پیوست
من به ماژول بخش تماس با ما رفتم فقط شماره تلفن وایمیل بود ولی پایین سایتم آدرس هم هست تازه شماره تلفن و ایمیل عوض کردم ولی الان همون قبلیاس وعوض نشدن
اینم عکس از سایتم
-
بخش تماس با ما با بلوک اطلاعات تماس دو ماژول مجزا از هم هستن
-
میخواستم check out سبد خرید که ترجمه نشده رو به پرداخت ترجمه کنم به بخش بومی سازی-> ترجمه میرم اما نمیدونم داخل فیلد هاش چی بنویسم لطفا کمکم کنید.اصلا جایی که باید برم همون جاس
یه سوال دیگه میخوام ماژول حساب کاربری رو غیرفعال کنم اگه این کارو کنم دیگه چه جوری میتونم آدرس یا اطلاعات مشتری رو دریافت کنم یعنی جوری شه سایتم که طرف بدون عضو شدن خرید کنه
-
بومی سازی / ترجمه / ترجمه ماژول ها / انتخاب اسم قالب . سپس کلیک روی پرچم ایران
هر فیلدی که قرمز میشه یعنی ترمه نشده و ترجمشو می نویسید
بخش دوم سوالتون اصلا مربوط به هم نیستن
حساب کاربری یک بلوکه و ربطی به فرم سفارش و خرید نداره و برای خرید بدون عضویت
تنظیمات / محصول
فعال کردن خرید مهمان و همچنین خرید تک مرحله ای به جای چند مرحله ای قرار میدهید
-
شما قبلا گفتید برای حذف خوش آمدید بالای قالب باید ماژول حساب کاربری غیر فعال شه ولی ماژولی با این اسم نبود لطفا اسم دقیقشو بگید
مورد بعدی:خواستم ترجمه کنم ارور داد که:
هشدار! ارایه کننده* هاست شما در حال استفاده از وصله* suhosin برای PHP است، که حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال می*شوند را محدود می*کند: 1000 برای suhosin.post.max_vars.
1000 برای suhosin.request.max_vars.
از ارایه کننده* هاست خود براي افزايش وصله* suhosin برای پيكربندي PHP خود سوال فرماييد 1433 حداقل یا به طور دستی فایل ترجمه را ویرایش کنید
به هاستم تیکت زدم گفتن این عمل مقدور نیس .پس فک کنم یه ترجمه ی دستی بمونه اون چجوریه اگه آموزشی تو انجمن است لینکشو بدید
حالا چیکار کنم.
موفق وسربلند باشید
-
اسم ماژول:
مورد ترجمه نیز هاستتون دارای محدودیت فراوانی است و نپرسیدید چرا مقدور نیست!
حتما در پاسخ می گن به دلیل موارد امنیتی مقدور نیست
بدونید که هیچ ربطی نداره و این محدودیت در هاستتون اعمال شده که می تونید به هاست های پر قدرت و بدون مشکل مهاجرت کنید
دستی نیز اگر دچار مشکل نشید باید فایل fa.php موجود در ماژول مربوطه رو ویرایش کنید که در این مورد افاقه نمی کنه چون سیستماتیک باید اول ثبت شه ادرسش در پرستا و سپس بتونید درش ویرایش کنید
-
یه سوال دیگه ایشالله سوال آخرم باشه
میخوام وقتی مثلا کسی سرچ میکنه آرت بای(چون سایت منart buy است) سایت من بیاد بالا
و چه جوری سایتم رو سئو کنم ومثلا کسی میزنه خرید تابلوی نقاشی سایت منم بیاد
-
سعی کنید نا فارسی برگزینید
در مورد نام و متاها نیز:
کد:
تنظیمات . Seo و url ها
سپس
رو ویرایش می کنید و مقادر را پر می کنید
-
2 فایل پیوست
شما گفتی برای حذف مراحل خرید وفعال کردن خرید مهمان به تنظیمات و سپس محصولات برو من رفتم ولی چیزایی که گفته بودید پیدا نکردم
شاید آدرسو اشتباهی رفته باشم این عکس از اونجایی که من میرم
اینم پایین صفحه
-
برای سفارش تنظیمات وسپس زیر منوی سفارش
-
1 فایل پیوست
من خرید مهمانو فعال کردم خرید در یک مرحلرو هم همینطور.ولی دوباره از من ثبت نام میخواد خودتون ببینید با تشکر از پاسخگوییتون
-
این موقعی هست که شما می خواهید ثبت نام کنید دوست من
یعنی روی دکمه ورود کلید می کنید که نباید بکنید
شما باید محصولی به سبد خرید اضافه نمائید و سپس دکمه پرداخت روی سبد خرید را بزنید
-
اتفاقا همین کاری که شما میگید رو انجام دادم و روی سبد خرید کلیک کردم اگه میشه خودتون نگاهی به سایتم بندازید artbuy.ir
با تشکر
-
از صفحه تنظیمات . سفارش ها عکس بزارید اینجا برام
-
1 فایل پیوست
من الان که به تنظیمات رفتم دیدم خرید مهمان و پرداخت 1 مرحله ای دوباره غیر فعال شده ووقتی میخوام فعالش کنم ارور میده ::
یک صفحه مدیریت محتوای معتبر برای مطالعه مشتریان انتخاب کنید.
عکسشم گذاشتم
-
دقیقا
برای همین گفتم چون روی اون گزینه نیست
خطا هم شرایط خدمات را غیر فعال کنید و یا وقتی فعال می کنید یه صفحه دقیقا زیر همین شرایط خدمات هست که باید انتخاب کنید صفحه ای که دوست دارید برای این منظور به نمایش در بیاید
-
2 فایل پیوست
خیلی ممنون مشکلم حل شد ولی هنوز دوتا مشکل دارم اول اینکه:
مطابق عکس زیر وقتی حاملی رو انتخاب میکنم ولی در قسمت خرید میزنه حاملی در دسترس نیست نمیدونم باید چیکار کنم
و سوال دومم میخواستم موارد مشخص شده تو عکس زیرو حذف کنم لطفا راهنمایی کنید
[ttach=config]219[/attach]
-
مورد یک در انجمن جستجو کنید
مورد دوم در همین صفحه تنظیمات و سفارش ها
فعال سازی خرید مهمان را غیر فعال کنید
-
2 فایل پیوست
خیلی ممنون از پاسخگوییتون من درقسمت ارسال هزینه جابجایی رو صفر گذاشتم ولی مطابق شکل هنگام محاسبه کل هزینه ها 12000 تومن هم هزینه ی ارسال اضافه میکنه.
من قبلا این سوالو پرسیدم که میخوام فردی که سرچ میکنه آرت بای سایت من بیاد شما گفتید به قسمت urlسئو برو من رفتم با صفحه ای مطابق شکل زیر روبرو شدم حالا چیکار باید کنم
-
در بخش حمل باید هزینه اضافی حمل رو هم صفر بگیرید
بالای بخشی که نوشته حمل رایگان شروع شود با ....
رو ویرایش کنید
-
1 فایل پیوست
مرسی مشکلم حل شد
ولی من بازم با پرستا درگیرم.
من ماژول بخش حساب کاربری من رو غیر فعال کردم چون میخوام اصلا کسی نتونه ثبت نام کنه یا حساب کاربری داشته باشه ولی الان هم میشه حساب کاربری ساخت هم اون بالای سایتم زده خوش آمدید و مشکل بعدی اینه که مطابق شکل هنگام تکمیل سفارش میگه وارد حساب کاربری شوید و طریقه ی پرداخت رو انتخاب کنید باید چیکار کنم
من باید کدوم ماژول رو غیر فعال کنم تا نه بشه ثبت نام کرد و اون خوش آمدید بالای سایت هم بره و این مشکل پرداخت هم حل شه. در ضمن من ماژول My account block for your website's footer رو هم غیرفعال کردم ولی بازم درست نشد
-
دوست من کسی ثبت نام نکنه چه طور می تونه خرید کنه؟
حتی اکسی که پسورد بهش تلقی داده نشه یعنی کاربر مهمان حداقل باید ادرس و کد پستی و ... رو ازش بگیرید
اگر می خواهید در فرم سفارش تغییر صورت بدید می تونید به منوی خدمات ما و بخش ویرایش فرم سفارش مراجعه نمائید
-
1 فایل پیوست
من خودم ثبت نام کردم بعد روی گزینه ی رمز عبورتان را فراموش کردید کلیک کردم بعدش ایمیلمو زدم گفت ایمیل تایید ارسال شد ولی هیچ ایمیلی به من ارسال نشد حالا چیکار باید کنم؟
در ضمن من بخش خدمات ما رو پیدا نکردم لطفا آدرس دقیقشو بگید
یه مشکل دیگه هم اینکه وقتی مشتری میخواد صورت حساب خریدشو ببینه اعداد جابه جا میشن مثلا تو عکس زیر 2000000رو زده 000002. لطفا راهنمایی کنید
.[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
اسپمتون رو چک کنید و شاید در اسپم رفته
و ایا ببینید اصلا هیچ ایمیلی از فروشگاه قبلا دریافت کردید نظیر وقتی که ثبت نام کرده اید؟
-
خیر در اسپم هم نبود هنگام ثبت نام هم هیچ میلی نیومد
-
پس تابع Mail پی اچ پی شما در هاست مشکل داره و باید از هاستتون و مدیر هاستتون بررسی کنید
محض تست هم منوی پارامترهای پیشرفته / ایمیل
ما نیز می توانیم در خدمت شما برا میزبانی باشیم با بهترین کیفیت و سرعت و سازگاری
-
همونطوری که عرض کردم من میخوام کاری کنم تا کسی که میزنه آرت بای سایت من تو صفحه ی نتایج بیاد.شما گفتی برو به تنظیمات سئو و indexمن الان تو indexمیرم ولی نمیدونم تو فیلدهاش باید چی پر کنم لطفا یه توضیحی در موردشون بدید
فیلد ها از این قرارند
صفحه:
عنوان صفحه:
توضیحات متا:
کلمات کلیدی متا:
بازنویسی URL:
-
تمامی فیلد ها را با نامی که می خواهید در صفحه جستجو ایندکس شود پر می کنید با این نکته که در کلمات کلیدی می توانید خیلی کلمات ثبت کنید
-
1 فایل پیوست
جناب من کاری که گفتید و انجام دادم ودر تمام فیلد ها رو جز index(که نمیشه تغییرش داد) آرت بای نوشتم ولی مطابقعکس زیر ارور دادکه:
فیلد بازنویسی لینک باید حداقل به زبان پیش فرض یا انگلیسی پر شود. لطفا راهنمایی بفرمایید.