مشخصه لینک هوشمندش رو یا ننوشتید و یا توش فاصله قرار دادید که مجاز نیست و باید - قرار بدید
نمایش نسخه قابل چاپ
مشخصه لینک هوشمندش رو یا ننوشتید و یا توش فاصله قرار دادید که مجاز نیست و باید - قرار بدید
من همین کاری که گفتید رو انجام دادم وپیام دداد بروز رسانی با موفقیت انجام شد ولی وقتی سرچ میکنم آرت بای سایت من نمیاد.لطفا عکس زیر رو یه نگاهی کنید در ضمن من در قسمت کلمات کلیدی متا مینویسم آرت-بای و ذخیره میکنم ولی دفعه ی بعد که اایندکس رو باز میکنم درون این فیلد خالی هستش گفتم شاید از این باشه لطفا راهنمایی کنید الان باید چیکار کنم.دو سوال دیگه چجوری میتونم سفارشی رو لغو کنم و میخوام فرمی که آدرس و چیزای دیگه توش هستو ویرایش کنم باید کجابرم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وقتی ثبت می کنید بستگی به رتبه سایتتون در گوگل و و... شاید یک هفته الی یک ماه طول بکشه تا این تغییرات در گوگل ثبت شه و ببینید
به جز بازنویسی url بقیه نباید - بزارید و عادی باید با فاصله پر نمائید
وقتی هم کلمات کلیدی متا رو پر می کنید باید برای ثبتش در اون جعبه یک بار اینتر بزنید
- منوی سفارش ها
من برای اطمینان از صحت کار عکس زیرو گذاشتم لطفا ملاحظه کنید در ضمن شما گفتید احتمالا این مشکلبه خاطر رتبه ی سایتتون در گوگله ولی وقتی بزنید آرت بای نتایج پرت و پلایی میاره و فک نکنم با سایت من تشابهی داشته باشه که به خاطر رتبه ی بهتر اونا سایتشون صفحه ی اول بیاد.
در ضمن من بعضی جاها سایت های دیدم که تیتر زده بودن ثبت سایت در 150 مرورگر آیا این کار لازم است. یا بهصورت اتوماتیک سایت ثبت میشه؟
هدف ایندکس شدنه دوست من و نه رتبه
رتبه در تسریع ایندکس شدن سایت شما در گوگل تاثیر داره
یعنی بعد از تغییری که دادید باید منتظر بمونید تا ایندکش شه سایتتون و با نام جدیدی که دادید که این فرآیند بسته به رتبه سایتتون طول می کشه و شاید هفته بعد جستجو کنید با این نام در گوگل به چشم می ایید و هر چه اعتبار سایت شما نزد گوگل بالاتر باشد این ایندکس گذاری ها زودتر انجام خواهد شد حتی در اعتبارهای بالاتر پس از چند دقیقه!
طبیعتا ثبت در موتورهای جستجوگر در بالابردن بازدید و سئوی شما موثر خواهد بود
میخواستم بعضی از فیلد های ثبت نامو(اونجایی که نام و نام خانوادگی و شرکت و چیزای دیگه میاد) رو حذف کنم باید کجا برم یا از چه ماژولی استفاده کنم؟
با تشکر
در سربرگ مخصوص به خود دنبال نمائید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فایل ها و نام هدف ها درج شده و اگر توانایی ویرایش دارید می تونید ویرایش نمائید و اگر خیر می تونیم در خدمت باشیم