کسب و کار اینترنتی : ما در این مقاله قصد داریم کسب و کار اینترنتی را به شما توضیح دهم و بعد ایده های مختلفی را معرفی کنم. مطمئن باشید که یک کسب و کار اینترنتی حتی بدون سرمایه اولیه می تواند موفقیت مالی بالایی را برای شما داشته باشد. چرا که هزاران نفر در این راه به موفقیت های بالایی رسیده اند. پس با تیم وب اکسو همراه باشید تا راه اندازی کسب و کار اینترنتی را آموزش ببینید.

کسب و کار اینترنتی چیست؟

اگر فردی در فضای اینترنت یک کسب و کار اینترنتی برای خود راه اندازی کند و آن را گسترش دهد دارای یک کسب و کار اینترنتی است. که اکثر این کسب و کار ها می تواند خانگی باشد و یا به عنوان شغل دوم کار شود.

در دنیای اینترنت کسب و کار های زیادی راه اندازی شده و در حال توسعه و گسترش است و دائما در حال اضافه شدن کسب و کار های جدید است. شما هم می توانید کسب و کار مورد نظر خود را راه اندازی کنید ولی باید راه و چاه کسب و کار اینترنتی را یاد بگیرید.

کسب و کار اینترنتی فقط این نیست که شما محصولی داشته باشید که برای خودتان باشد و آن را بفروشید خیر! خیلی از کسب و کار ها هستند که از بازاریابی و فروش یک محصول دیگر درآمد های بالایی به دست می آورند دقیقا مثل یک مغازه واقعی که محصول خودش تولید نمی کند ولی بازاریابی و فروش آن محصول را برعهده دارد.

امروزه تعداد زیادی از سایت های ایرانی که شاید شما بشناسید هم از همین روش درآمد میلیونی خودشان را دارند.

امروزه با توجه به گسترش شبکه های اجتماعی شما می توانید در یک شبکه اجتماعی پرطرفدار هم کسب و کارتان را شروع کنید ولی با توجه به این که سرمایه اولیه زیادی که می خواهد تا شما دیده شوید این کار را کاملا رد می کنم چون یک وب سایت بدون سرمایه اولیه زیادی تنها با مدیریت وبسایت و بهینه سازی آن راحت تر و قوی تر در دنیای اینترنت دیده شوید. در ادامه در مورد کسب و کار های شبکه اجتماعی بیشتر صحبت می کنم با ما همراه باشید.

پیشنهاد وب اکسو در این موضوع: ویژگی های کسب و کار اینترنتی

بیل گیتس در مورد کسب و کار اینترنتی
انواع کسب و کار اینترنتی:

کسب و کار اینترنتی شامل سه دسته بندی کلی است که آن را برای شما ارائه می دهیم.
1- فروش محصول

امروزه افراد مایل هستند محصولات خود را به صورت آنلاین سفارش دهند تا دیگر در ترافیک به مغازه نروند و در وقت و هزینه صرفه جویی کنند. آمار های سرچ ایران در گوگل نشان می دهد روزانه سرچ زیادی مربوط به خرید لوازم و محصولات مختلف است و این فرصتی برای شماست تا خود را به مشتریان سراسر کشور معرفی کنید.

در این مدل کسب و کار اینترنتی محصول مورد نظرتان را به صورت مستقیم یا واسطه ای شروع به فروختن می کنید. البته این نکته را توجه داشته باشید که کسب و کار اینترنتی مانند همه ی کسب و کار ها راه و چاهی دارد و نیاز به دانشی در این زمینه دارد که شما باید قبل از راه اندازی آن را به دست آورید تا در کارتان شکست نخورید و به درآمد های باور نکردنی این کسب و کار برسید.
1- روش مستقیم

شما در این روش محصول خودتان را می فروشید. به طور مثال لباس تولید می کنید یا تابلو فرش تولید می کنید ، می توانید محصولات را با دانش کسب و کار اینترنتی که دارید بفروشید و با پیک به مشتریان تحویل دهید. یا حتی کار های دستی و تزئینی که این روز ها طرفداران بسیاری دارد هم از همین طریق می توان فروخت.
2- روش واسطه ای

در این روش نیاز نیست محصولی تولید کنید و فقط به صورت واسطه ای محصولات مختلف را می فروشید مانند مغازه هایی که وجود دارند آن ها محصول تولید نمی کنند ولی آن هارا به فروش می رسانند و کسب درآمد بالایی دارند. بسیاری از وب سایت های بزرگ ایرانی دقیقا همین کار را می کنند. برای شروع حتی لازم نیست انبار داشته باشید و می توانید بعد هر سفارش توسط مشتری محصول را از تولید کننده خریداری کنید و به مشتری خودتان ارسال کنید.

و اما اگر شما مغازه دار اجناس مختلف هستید شما موقعیت بسیار خوبی دارید تا به غیر از مغازه که مخاطب هدف آن فقط آن منطقه است ، با یک سایت فروشگاهی در موضوع مغازه ی خودتان مخاطب هدفتان را کل کشور کنید و معلوم هست کدام یک فروش بیشتری دارد.
2- فروش خدمات

این مدل کسب و کار اینترنتی به صورت مستقیم یا واسطه ای به مشتریان خدمات ارائه می دهد مثلا شرکت های هاست و دامنه این خدمات را به صورت مستقیم یا واسطه ای از شرکت های دیگر به مشتریان ارائه می دهد.
3- فروش محتوا

این مدل را می توان به عنوان مدل برتر و راحتتر انتخاب کرد چرا که اکثرا هزینه اولیه کمی دارد و می توانید به صورت مستقیم یا غیر مستقیم کسب درآمد کنید.
1- روش مستقیم

در این روش شما محصولات آموزشی که مشتریان دنبال آن باشند را در سایتتون قرار می دهید و با دانشی که از کسب و کار اینترنتی دارید محصولات شما بفروش می رود.
2- روش غیر مستقیم

در روش غیر مستقیم شما فقط تولید محتوا می کنید و از طریق ترافیک بازدیدکنندگانی که در روز به سایتتان می آیند درآمد بالایی را به دست بیاورید که نمونه های این سایت ها بسیار زیاد در ایران وجود دارد.

اگر شما هم دنبال کسب و کاری با هزینه اولیه کم هستید روش فروش محتوا مخصوصا روش غیر مستقیم آن مناسب شما برای یک درآمد بسیار بالا است . البته توجه داشته باشید که باید دانش وسیعی هم در زمینه کسب و کار اینترنتی و مسائل زیرشاخه آن داشته باشید وگرنه امکان شکست شما بالا است.

مقاله جالب کسب درآمد از اینترنت در خواب حقیقت دارد؟ هم در سایت ما می توانید مطالعه کنید.
کسب و کار اینترنتی در منزل

کسب و کار اینترنتی در خانه

کسب و کار اینترنتی خوبی بزرگی که دارد این است که نیاز نیست در ابتدا دفتر یا شرکت داشته باشید تمام کسب و کار های بزرگ اینترنتی را می توان از منزل خود شروع کنید و در آینده با درآمد سایت شرکت یا دفتر مورد نیاز تهیه کنید.

با توجه به مدل هایی که بالا توضیح داده شده اگر شما خودتان تولید کننده محصول نیستید با وقت کمی که روزانه یا هفتگی می گذارید بستگی به مدلی که انتخاب می کنید می توانید بعد مدتی درآمد میلیونی را آغاز کنید. اما باید کاملا به کسب و کار اینترنتی مسلط باشید چرا که هیچ کاری وجود ندارد که شما بدون آموزش دیدن کسب درآمد میلیونی داشته باشید. وب اکسو اینجا هست تا به شما در این زمینه کمک کند.

می توانید مقاله کسب و کار اینترنتی خانگی را در این موضوع مطالعه بفرمایید.
چگونه کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم؟

در این عنوان می خوایم به شما آموزش بدیم که چگونه کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید. در این مقاله سعی شده توضیح داده بشه که چگونه با سرمایه اولیه کم کار خود را راه اندازی کنید .
1- شناسایی توانایی های فردی

قدم اول کسب و کار اینترنتی

در ابتدا باید توانایی های خود را در زمینه های مختلف پیدا کنید و اگر توانایی خاصی ندارید یا توانایی که دارید نیاز به سرمایه اولیه بالایی دارد که نمی توانید هزینه کنید هیچ مشکلی نیست و می توانید مدیریت وبسایت مخصوصا مدل فروش محتوا که در ادامه بیشتر توضیح میدم را استفاده کنید.چرا می گوییم در زمینه ای که توانایی دارید کار کنید؟چون در ادامه راه آن کار کسب و کار شما می شود و باید آن کار را تا حد کاملی بلد باشید

به طور مثال اگر شما نقاش هستید می توانید تابلو های خود را بفروشید یا اگر توانایی های کوچک تر را مثال بزنیم اگر شما فن بیان خوبی دارید یا می توانید خوب بنویسید یک توانایی خوب برای مدیریت وب سایت به شمار می آید.

خب اگر شما توانایی خاصی در خودتان پیدا نکردید می توانید مدیریت سایت یا همان مدل فروش محتوا را انتخاب کنید چرا که کار ساده و پر درآمدی است. کافی هست شما توانایی و دانشتان را با آموزش دیدن کسب و کار اینترنتی بالا ببرید و سایت خود را راه اندازی کنید.
2- انتخاب حوزه کاری

موضوع کسب و کار اینترنتی

در ابتدا شما باید مشخص کنید دقیقا می خواهید در چه موضوعی سایتتان را پیش ببرید. باید ابتدا ببینید نیاز مردم چه موضوعی است و یا چه موضوعی بیشتر طرفدار دارد و این موضوع را می توانید طبق توانایی ها و تخصص خود انتخاب کنید به طور مثال شما نقاش هستید و می خواهید کسب و کار اینترنتی را راه اندازی کنید می توانید از این تخصص استفاده کنید و در فضای اینترنت ببینید چقدر طرفدار دارد و چقدر استقبال می کنند. یا اگر توانایی ندارید بگردید و کاری که به نظرتان خوب است و طرفدار زیادی دارد راه اندازی کنید.

پس ابتدا باید بررسی در مورد موضوعی که می خواهید فعالیت کنید داشته باشید. البته هر کسب و کاری بازدیدکننده خودش را دارد و می تواند درآمد خوبی را به شما برساند حتی موضوعاتی که به نظر شما زیاد قوی نیست ولی آمار ها نشان می دهد کسانی که این حوزه ها کار می کنند به درآمد بسیار بالایی رسیدند.

به طور مثال فروش آهن که به نظر خیلی ها شاید نشدنی بیاد ولی سایت های ایرانی که در این زمینه فعایت دارند هم درآمد بالایی از سفارشات سایت دریافت می کنند.
پیدا کردن حوزه کاری

پس باید برای شروع حوزه کاری خود را مشخص کنید این می تواند طبق توانایی های شما انتخاب شود و یا می تواند صرفا طبق بررسی در مورد کلمات سرچ شده در گوگل و میزان طرفداران آن کلمه انتخاب شود.

برای این که بتوانید میزان طرفداری بازار هدفتان را در گوگل تا حدی شناسایی کنید گوگل یک امکانی در اختیار شما قرار داده به نام google trends که می تواند بهتان در زمینه انتخاب موضوع کمک کند.

به طور مثال وقتی صفحه google trends باز شد در قسمت سرچ کلمه مورد نظر سرچ کنید به طور مثال کلمه نقاشی. همانطور که مشاهده می کنید روند جستوجو کاربران را در 30 روز گذشته به ما از طریق نمودار نشان می دهد. ابزار جالبی که وجود دارد Compare است که می توانید چند عبارت سرچ کنید و در نمودار آن ها را با هم مقایسه کنید.

بعد از پیدا کردن موضوع کاریتان رقبای آن کسب و کار را کمی بررسی کنید . مثلا سایت های رقیبتان را باز کنید و مدتی روند کارشان را دنبال کنید. به طور مثال ببینید چطور سایت خودشان را بروز می کنند ؟ کیفیت محتوای آن ها چقدر بالا است؟ و یا محصولات و خدمات آن ها چگونه هست ؟

با این کار باید نقاط ضعف رقبایتان در زمینه کسب و کارتان را خوب بشناسید و بهتر است در یک جایی یادداشت کنید تا بتوانید بعد در مرحله ی استراتژی محتوا که جلو تر از آن حرف می زنیم استفاده کنید.
3- راه اندازی سایت

طراحی سایت برای کسب و کار اینترنتی

در این مرحله شما موضوع کاریتان را مشخص کردید و باید سایت خود را راه اندازی کنید. برای راه اندازی سایت ابتدا باید یک هاست و یک دامین داشته باشید.

برای انتخاب دامنه و یا همان آدرس سایتتان باید دقت فراوانی به خرج دهید چرا که در آینده برند شما خواهد شد و سعی کنید خوانایی و زیبایی خودش را داشته باشد و همچنین نام دامنه کوتاه باشد تا در ذهن مخاطبان ثبت شود و دوباره وارد سایتتان شوند و اگر روند و روان نباشد امکان دارد تعداد زیادی مشتری یا بازدیدکننده از دست دهید.
دامنه

دامنه در اصل نام سایت شماست پس در ثبت آن هوشیار باشید . برای ثبت دامنه کافی هست در گوگل سرچ کنید “ثبت دامنه ” و در یکی از سایت های معتبر ایرانی دامنه خود را ثبت کنید . یادتان باشد دامنه شما یا com و یا ir و یا net باشد که دو پسوند معتبر از دید گوگل است. برای این که یک دامنه مناسب را انتخاب کنید مقاله آموزش انتخاب نام دامنه مناسب را می توانید مطالعه کنید.
هاست

هاست سایت شما در اصل شرکتی هست که سایت شما را میزبانی می کند اگر هاستتان قطع شود در اصل سایتتان دیگر لود نمی شود همچنین اگر هاست خوب نباشد ممکن است مثل یک دیوار مانع آن شود که گوگل شما را در صفحه ی اول گوگل نشان دهد. پس هاست نقش مهمی در سایت شما دارد و هاست را از شرکتی معتبر با پشتیبانی خوب انتخاب کنید و از سرعت هاست و همچنین آپ تایم هاست مطمئن شوید.
سیستم مدیریت محتوا

بعد از تهیه هاست و دامنه نوبت به طراحی سایت می رسد. هر سایتی معمولا روی یک سیستم مدیریت محتوا راه اندازی می شود که وردپرس نام بهترین و محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا طی چند سال اخیر شناخته شده است. اما سیستم مدیریت محتوا های دیگری هم وجود دارد مثل جوملا و دروپال که عده ای از سایت ها روی این سیستم ها پیاده سازی شده اند. اما بیشتر سایت های ایرانی از وردپرس استفاده می کنند و به شما هم همین پیشنهاد را دارم.

وردپرس سیستمی رایگان هست که به راحتی با چند کلید ساده راه اندازی می شود و وارد صفحه ی مدیریت می شوید که در آنجا هم می توانید افزونه فارسی ساز نصب کنید تا یک مدیریت محتوای فارسی و ساده را دراختیارتان قرار دهد.

همچنین گستردگی فراوانی دارد به طوری که با افزونه های بسیار زیادی که برای این سیستم نوشته شده است هر چیزی که به ذهنتان می رسد در سایتتان پیدا کنید را می توانید خیلی راحت انجام دهید.

همچنین در ایران معروف است و منابع زیادی می توانید پیدا کنید تا به صورت رایگان سایت خود را راه اندازی کنید.

در این مرحله بعد از راه اندازی وردپرس شما باید یک قالب سایت داشته باشید.
راه اول:

اگر کارتان را می خواهید بسیار قوی شروع کنید و سرمایه کافی دارید می توانید به شرکت هایی که قالب وردپرس طراحی می کنند قالب اختصاصی سفارش دهید برای این کار هزینه ی زیادی از شما می گیرند ولی ما این روش را به شما که حتی سرمایه اولیه خوبی دارید هم پیشنهاد نمی کنیم.
راه دوم:

شما می توانید به جای این که قالب اختصاصی به شرکت های طراحی سایت سفارش دهید ، قالب خود را با هزینه ی بسیار کم در سایت های فروش قالب وردپرس که در ایران به تازگی راه افتادند خریداری کنید. فقط کافی هست در گوگل سرچ کنید “خرید قالب ورپرس” و قالب موردنظرتان را خریداری کنید. البته اگر خوب بگردید قالب رایگان هم پیدا می کنید که مناسب باشه ولی بنده پیشنهاد نمی کنم چون معمولا قالب های رایگان یک مشکلی دارند که بعد از نصب متوجه می شوید و هزینه ی اندک بابت قالب برای راه اندازی کسب و کار پرسود قدم کوچکی است .

به نظر بنده بهترین انتخاب این است که اول راه اندازی کارتان از قالب کم هزینه ایجاد کنید یعنی راه دوم و بعد ها بهترین قالب اختصاصی را سفارش دهید.
نکات قالب سایت

توجه: یادتان باشد قبل از خرید قالب یا قبل از تحویل سفارش قالب اختصاصی ، حتما سئو قالب را چک کنید چرا که سئو قالب نقش اساسی در رفتن سایت شما به صفحه ی اول گوگل را دارد اگر قالب شما کند باشد یا مشکلاتی در سئو آن وجود داشته باشد مانعی در رتبه گرفتن سایتتان می شود.

برای چک کردن سئو سایتتان یا باید مبلغی به فرد سئوکار بدهید که قالب را چک کند یا باید خودتان در سایت “gtmetrix” آدرس سایت دمو قالب را سرچ کنید ونمره سئو قالب را ببینید . اگر a یا b بود سئو خوبی دارد اگر بالاتر از c بود بهتر است قالب دیگری انتخاب کنید. همین ابزار برای چک کردن سئو قالب کافی است و نیاز به کار دیگری ندارید.

یک نکته ای که باید توجه کنید این است که سایت شما اگر فروشگاه اینترنتی است یعنی محصولاتی را باید کاربران خریداری کنند.می توانید از پرستاشاپ و یک قالب فروشگاهی که از دو روش بالا قالب تهیه است کار خود را راه اندازی کنید . اگر هم محتوا محور است باز هم با پرستاشاپ و یک قالب در شکل ظاهری مناسب موضوع کاریتان، کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید.


3- افزایش بازدید

رتبه برتر گوگل کسب و کار اینترنتی

در این مرحله شما موضوع سایتتان را مشخص کردید و سایتتان هم به خوبی راه اندازی کردید حالا نوبت به آن رسیده تا بازدید سایت را افزایش بدید.

برای افزایش ترافیک سایت می تواند تبلیغات کرد یا تبلیغات گوگل را خرید ولی این راه ها به هیچ عنوان مناسب نیستند حداقل برای اول کار ! کاری که شما باید انجام دهید این است که در گوگل بیشتر دیده شوید و در نهایت در کلماتی که در حوزه کسب و کارتان سرچ می شود در صفحه اول گوگل باشید. اینگونه روزانه از طرف گوگل برای شما بازدیدکننده سرازیر می شود و شما بستگی به موضوع سایتتان می توانید کسب درآمد کنید.

به مجموعه کار هایی که باعث بشود گوگل سایت شما را در کلمات مربوط به کسب و کارتان شما را در صفحه ی اول نشان دهد سئو سایت می گویند که مهم ترین کار سئو تولید محتوا یا همان گذاشتن پست است .

اگر کسب و کار اینترنتی شما طوری است که قصد دارید محصولات مجازی یا واقعی بفروشید ، با تولید محتوا هم سو با نیاز مخاطب و کسب و کار اینترنتی خودتان می توانید مخاطبان هدف خود را به سایت جذب کنید . در این روش شما باید تمام تمرکز خود را روی تولید محتوای آموزشی و یا هر موضوعی که در راستای کار شما باشد بگذارید.
منال تولید محتوا

به طور مثال سایت دیجی کالا سایت معروفی هست ولی با این حال دائم در حال تولید محتوا می باشد که حتی شاید خیلی ها این موضوع را نمی دانند. قسمت وبلاگ دیجی کالا همان مگ هست که مقالات بسیاری منتشر می کنند.

یا در سایت دیوار که یک وبلاگ دارد و مطالب و مقالات را در آنجا منتشر می کند.

برای این تولید محتوا می کند که هم مشتریان بیشتری از محتوا ها به سایت روانه بشوند و در نتیجه فروش و محبوبیت بیشتری داشته باشند و هم از نظر سئو نزد گوگل بروز باشند.
جمع بندی

تا اینجا به شما به صورت مختصر و مفید یاد دادم که چگونه کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید . مسئله ای که مهم است به درآمد رساندن سایتتان و روند جذب مشتری و موارد جزئی مدیریت سایت است که خود جای ساعت ها صحبت در زمینه کسب و کار اینترنتی دارد که در این مقاله امکان توضیح مفصل در مورد همه ی این ها نبود و باید خودتان به صورت جدی این موضوع را پیگیری کنید. در سایت وب اکسو می تونید مقالات و آموزش های بسیار با ارزش را رایگان یاد بگیرید و یا از محصولات ما استفاده کنید.