سلام
وقت بخیر
قبل از هر چیز لازم هست بابت این سایت و مطالب خوبش و پاسخگویی خوب تیم مدیریتی اون تشکر کنم.
اما در مورد سوال و درخواستم ...
ما داریم روی سایتمون به آدرس [تنها کاربران انجمن می توانند لینک و عکس ها را مشاهده کنند تنها در 10 ثانیه ثبت نام کنید . ] کار می کنیم و همونطور که می بینید، در منو بخشی تحت عنوان مشاوره داریم و قصد داریم در این بخش به سوالات کاربران (که به دلیل موضوع علمی فروشگاه، بعضا بسیار پیچیده هست) پاسخ بدیم و مشاوره های لازم در این مورد رو به اونها ارائه بدیم و از این طریق تجربه کاربری و ارتباط بهتری رو با کاربرانمون رقم بزنیم.
سوال اینه که آیا ماژولی برای این کار وجود داره؟
لازم هست بگم که برای این منظور اصلا دنبال یک FAQ شبیه [تنها کاربران انجمن می توانند لینک و عکس ها را مشاهده کنند تنها در 10 ثانیه ثبت نام کنید . ] نیستم و بیشتر دنبال محیطی فروم مانند یا شبیه لایو بلاگ هستم.
تو این سایت (که احتمالا با پرستا شاپ کار نمیکنه) از چیزی شبیه به لایو بلاگ (البته ضعیف تر) استفاده شده: [تنها کاربران انجمن می توانند لینک و عکس ها را مشاهده کنند تنها در 10 ثانیه ثبت نام کنید . ]
اما در جستجوهایی که داشتم، خودم به نتایجی رسیدم. اگر قرار باشه برای این کار از یک فروم استفاده کنیم، من به گزینه های زیر رسیدم:
1. [تنها کاربران انجمن می توانند لینک و عکس ها را مشاهده کنند تنها در 10 ثانیه ثبت نام کنید . ]
2. [تنها کاربران انجمن می توانند لینک و عکس ها را مشاهده کنند تنها در 10 ثانیه ثبت نام کنید . ]
اما سوالهایی هم در مورد این گزینه ها دارم.
* یک اینکه آیا این گزینه ها سازگاری 100% با پرستا شاپ دارند؟
* و دیگه اینکه آیا نسخه فارسی سازی شده این گزینه ها رو دارید؟
* راستی به نظر خودتون کدوم گزینه بهتر هست؟!
پیشاپیش از حسن توجه و پاسخ شما سپاسگذارم. :)
درباره ما
سایت پشتیبانی پرستاشاپ فارسی خدمات رایگان خود را در سال 1392 با عنوان"انجمن پشتیبانی پرستاشاپ فارسی" در ایران آغاز نمود و از آن لحظه تا کنون همواره سعی در به کارگیری شیوه هایی نوین داشته و به عنوان اولین بومی کننده پرستاشاپ در ایران همواره در نشر و توسعه این فروشگاه ساز کوشا می باشد.