سلام به همگی و مدیرای خوب سایت پرستاتولز
چندروزی میشه که قالب تنیس رو از وبسایت شما خریدم
[تنها کاربران انجمن می توانند لینک و عکس ها را مشاهده کنند تنها در 10 ثانیه ثبت نام کنید . ]
واقعا" امکانات فوق العاده ای داره
چندتا سؤآل داشتم :
ماژول پرش به بالا که سمت راست سایت قرار داره و همراه سبد خرید و مقایسه ست تو سایت بنده اومده وسط (البته وسط سمت راست منظورم هست)
هرچی گشتم پیدا نکردم ماژولشو که درستش کنم یا کلا" حذفش کنم چون چیز بی خودیه به نظرم
مورد بعدی ماژول محصولات پرفروشه ... تنظیمات زیادی داره ولی خواستم سایزش دقیقا" با محصولات پرطرفدار یکی باشه ولی هرکاری کردم نشد که نشد ... نصف سایز اونه
یکی دیگه اون ماژول نمایش زبانه خواستم کلا" نباشه چون فعلا" فقط فارسی دارم و نمی خوام هیچی نشون بده
آخرین مورد هم اون نوار خاکستریه بالای هدر سایته که هرچی اونجا هست یه جورایی اضافیه و فقط هدرو نامنظم کرده خواستم بدونم امکانش هست کلا" اونو تو تنظیمات برداری یا نه ؟ و به جاش فقط اون راهنما و ورود که الزامیه تو قسمت منو کار بشه ...
ممنون از راهنماییتون ...
درباره ما
سایت پشتیبانی پرستاشاپ فارسی خدمات رایگان خود را در سال 1392 با عنوان"انجمن پشتیبانی پرستاشاپ فارسی" در ایران آغاز نمود و از آن لحظه تا کنون همواره سعی در به کارگیری شیوه هایی نوین داشته و به عنوان اولین بومی کننده پرستاشاپ در ایران همواره در نشر و توسعه این فروشگاه ساز کوشا می باشد.

LinkBack URL
About LinkBacks