سلام
من برای برخی تغییرات سایتم رو به لوکال انتقال دادم تا بصروت آزمایشی تغییراتی روش بدم و قالب عوض کنم تا بعد از دریافت تنیجه مطلوب دوباره سایت رو به هاست انتقال بدم.
الان یه مشکلی دارم:
من برای انتقال سایت از "هاست به لوکال" دیتابیس رو از هاست اکسپورت کردم و دقیقا همون فایل رو درون phpmyadmin نرم افزار wamp وارد کردم و دیتابیس خودش ساخته شد. (بدون اینکه من دیتابیس بسازم و داخل اون فایل هارو وارد کنم)
قبل از ارتقا دادن سایت متوجه شدم که عکس های محصولات رو نشون نمیده و روی هیچ قسمت دیگه ای هم نمیره و میزنه "این صفحه موجود نمی باشد". یعنی هیچکدوم از محصولات و قسمت های سایت باز نمیشن.
رفتم به تنظیمات و قسمت سئو بدون تغییرات ذخیره کردم مشکل حل نشد. در ps_configuration تغییرات رو اعمال کردم ولی بازم درست نمیشه. فایل .htaccess رو میدونستم باید حذف کنم که وقتی حذف کردم مشکل حل نشد. البته من اونی که تو پوشه config بود رو حذف کردم.
همچنان فقط صفحه اول سایتم میاد بالا اونم بدون عکس و هیچ کدوم از صفحاتش باز نمیشن.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
درباره ما
سایت پشتیبانی پرستاشاپ فارسی خدمات رایگان خود را در سال 1392 با عنوان"انجمن پشتیبانی پرستاشاپ فارسی" در ایران آغاز نمود و از آن لحظه تا کنون همواره سعی در به کارگیری شیوه هایی نوین داشته و به عنوان اولین بومی کننده پرستاشاپ در ایران همواره در نشر و توسعه این فروشگاه ساز کوشا می باشد.

LinkBack URL
About LinkBacks