سلام خسته نباشید.
با تشکر از تیم پرستاشاپ فارسی...
راستیتش من زیاد سر رشته ندارم، ولی این توانایی رو دیدم تو خودم شاید بتونم بدون هزینه کردن اضافی فروشگاهم رو خودم البته به کمک شما دوستان بسازم، چند تا سوال که نه خیلی سوال دارم سعی میکنم بیام اینجا در صورت گیر کردن از شما بپرسم لطفا اگر میشه کمکم کنید، جبرانمیکنم در آینده ...
من فروشگاه رو رو لوکال دارم روش کار میکنم، تقریبا محصولاتم را بهش اضافه کردم و تنظیمات اولیه رو نصب کردم، آیا باید از MYSQl ام ابتدا خروجی بگیرم، بعد کل فروشگاه رو در پوشه Puplic_html هاستم کپی کنم؟
بعدش برم تو MYPHPADMIN کنترل پنل هاستم، دیتا بیسی رو که خروجی گرفتم Import کنم؟ خب اگر این کاو کردم آیا فایل دیتابیسی وارد کردم تو هاستم، وصل شده به سایت؟ من یک بار این کارو کردم ولی کار نکرد،
آیا این دیتا بیس، محلی برای اطلاعاتیه که داخل کنترل پنل فروشگاه تایپ میکنیم درون غرمم ها و سپس ذخیره میکنیم؟
درباره ما
سایت پشتیبانی پرستاشاپ فارسی خدمات رایگان خود را در سال 1392 با عنوان"انجمن پشتیبانی پرستاشاپ فارسی" در ایران آغاز نمود و از آن لحظه تا کنون همواره سعی در به کارگیری شیوه هایی نوین داشته و به عنوان اولین بومی کننده پرستاشاپ در ایران همواره در نشر و توسعه این فروشگاه ساز کوشا می باشد.

LinkBack URL
About LinkBacks