سلام
من یک فروشگاه دارم با محصولات متفاوت که بعضی از انها در اینده اضافه میشوند
[تنها کاربران انجمن می توانند لینک و عکس ها را مشاهده کنند تنها در 10 ثانیه ثبت نام کنید . ]
هر محصول ویژگی هایی دارد که بعضی از انها با هم مشترک و بعضی از انها متفاوت هستند مثلا ویژگی ابعاد در همه محصولات مشترک ولی ویژگی تعداد سیم کارت مخصوص تبلت و موبایل است و ...
حالا میخواهم بدونم شما به عنوان مدیر یک فروشگاه چطور با این مسئله کنار امدید و برای خودتان چکار کردید؟
میشه برای دسته جدید مثلا لپتاپ فقط ویژگی های جدید را که در دسته موبایل نبود را به ویژگی های قبلی اضافه کرد
که این کار یک اشکال بزرگ دارد و ان هم اینه که موقع محصول گذاشتن ویژگی های دسته ها مثلا لپتاپ و موبایل قاطی میشه و سرعت کار فوق العاده میاد پایین
راه دیگه اینه که بیخیال ویژگی های مشترک بشویم و دوباره برای دسته جدید تمام ویژگی ها را درست کنیم و اولین ویژگی را هم اختصاص بدهیم به عنوان دسته مثلا یک ویژگی ایجاد کردم به نام "ویــژگــــی هــــای مـــــــــــــــــوبـــــ ــــایــــــل" بعد تمام ویژگی های موبایل را درست کردم در پایان دوباره یک ویژگی درست کردم به نام "ویــــژگـــی های لـپ تـــاپ" و بعد از ان تمام ویژگی های لپتاپ را گذاشتم و الی اخر
حالا میخواهم بدونم کسی راه اصولی تری برای برخورد با این مسئله ندارد؟
درباره ما
سایت پشتیبانی پرستاشاپ فارسی خدمات رایگان خود را در سال 1392 با عنوان"انجمن پشتیبانی پرستاشاپ فارسی" در ایران آغاز نمود و از آن لحظه تا کنون همواره سعی در به کارگیری شیوه هایی نوین داشته و به عنوان اولین بومی کننده پرستاشاپ در ایران همواره در نشر و توسعه این فروشگاه ساز کوشا می باشد.

LinkBack URL
About LinkBacks