-
1 فایل پیوست
شخصی سازی قالب default
با سلام .من برای شخصی سازی قالبdefault چند تا مشکل دارم لطفا کمکم کنید:
1.نمیتونم قسمت our stores رو از رو قالب حذف کنم
2.قسمت تخفیف رو نمیتونم حذف کنم
3.قسمت اطلاعات رو نمیتونم حذف کنم
4.میخوام خوش آمدید رو بردارم چون اون یه تیکرو شلوغ کرده
5.میخوام اسم محصولات پر طرفدار رو به محصولات تغییر بدم
وقتی میخوام تصویر محصول رو بارگذاری کنم ارور میده:.فيلد بازنویسی لینک حد اقل در پارسی(Persian) مورد نياز است.
من برای حل مشکلم ماژول هارو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم اگه باید از طریق ماژول این کار هارو انجام بدم لطفا اسم دقیق ماژول رو بنویسید
فکر کردم شاید متوجه سوالام نشید برای همین عکسی رو بار آپلود کردم
ببخشید که طولانی شد باتشکر
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
دوست من قابل ذکره که قالب پیش فرض برای تست عملکرد سیستم طراحی شده دوست من و اصلا در سطی نیست که بخواهید اصلا حتی ویرایشش کنید و برای راه اندازی فروشگاه مناسب نیست
اما هدف سوالات شما
-منوی
کد:
تنظیمات / تماس های مغازه
و گزینه نمایش این بخش رو بردارید
-بلوک تبلیغات در ماژول هاتون و یا
-زدن دکمه پیکربندی ماژول "مدیریت محتوا"
-ماژول بلوک حساب کاربری رو غیر فعال نمائید
-منوی بومی سازی و ترجمه
* مورد خطا نیز چون بخش سئو را در حین ساخت و یا ویرایش محصول را پر نمی کنید
سری به قالب های حرفه ای ما بیندازید
-
یعنی انقدر وضع این قالب خرابه؟آخه من خواستم قالب رفیع و قالب ترمه رو نصب کنم که اصلا این دوتا قالب آپلود نشدن وتو یه درصدی گیر می کردن میترسم قالب بخرم مثل این قالب های رایگان نصب نشه
در ضمن این تصویر بازم نمایش داده نشد میزنه undefined
با تشکر از مدیریت
-
در نصب قالب های بومی هیچ مشکلی وجود نداره چه رفیع و چه ترمه هیچ مشکلی ندارند پرستاشاپ از هوک درصد استفاده نمی کنه دوباره بررسی کنید
موفق باشید
-
1 فایل پیوست
پس چرا آپلود نمیشن اینم عکسش (من از کروم استفاده میکنم اون خودش درصدو میزنه)کمکم کنید وگرنه مجبورم اوپن کارت نصب کنم
-
دوست من قالب های تجاری که اگر بخرید به صورت کاملا رایگان براتون نصب و بهینه سازی و سئو سازی و تحویل و پشتیبانی می شود
در مورد قالب های دیگر نیز خوب دقت نفرمودید
قالب سرزمین برای نسخه 1.4 هست و نه نسخه شما
ترمه نیز برای نسخه شما است و باز هم دقت داشته باشید قالب های رایگان قالب های تغییر شکل داده شده همین قالب پیش فرض است
اما در مورد مشکل شما آموزش نصب قالب مراجعه کنید
شما هاستتون افزونه ای رو نداره و نمی تونه فایل ورودی را استحراح کند به بخش اموزش ها مراجعه کنید و اموزش نصب قالب
-
من بخش سئو رو پر کردم اما عکسو نمایش نداد ولی یه عکس دیگرو جای اون گذاشتم نمایش داد فک کنم مشکل از تصویرم بوده تصویرم 3 مگ بود با فرمت jpeg خودم فکر میکنم حجمش زیاده؟گفتید قالب دیفالت ارزش ویرایش نداره یعنی حتی من نمیتونم 1 ماه اولیه رو از این قالب استفاده کنم?
یه سوال دیگه اندازه ی لوگو رو چجوری میتونم کوچیک کنم؟یه نگاهی به سایتم کنید لطفاartbuy.ir
با تشکر از شما
-
بله حجم بالا و بالای سقف محدودیت نباید آپلود نمائید
قالب پیش فرض تنها برای تست عملکرد سیستمه دوست من
اگر قرار ببر این است که فروشگاه راه اندازی نمائید پس چرا با بهره وری از قالب های حرفه ای جذبه سایت رو برای ان دسته از دوستانی که در این یک ماه هم به سایت شما سر می زنند بر نینگیزید و همین بازدید ها در یک ماه را حذب خود نمائید
باید اندازه لوگویی که اپلود می کنید کوچک کنید
-
ببخشید من زیاد سوال میپرسم
میخوام این قسمت پایینی سایتو ویرایش کنم کجا باید برم:
-
1 فایل پیوست
ببخشید من زیاد سوال میپرسم
میخوام این قسمت پایینی سایتو ویرایش کنم کجا باید برم: