-
2 فایل پیوست
من روی 1.5.6.2 این قالب رو نصب کردم. ولی یه مشکلی هست که تو قالب های قبلی در نسخه 1.4.9 هم وجود داشت.
سایت از طرفین خیلی فاصله داره. یعنی تو عکسی که شما از دمو گذاشتین از اطراف کاملا فیت هست ولی واسه من نه.
من نمیدونم تنظیماتی در سایت بنده مشکل داره یا چی؟
نصبش رو هم طبق دستورالعمل انجام دادم. با ماژول نصاب قالب وارد کردم و خودش نصب کرد و ارور هم نداد.
ممنون
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
احیانا مشکل از اینجا نیست؟؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
قالب های رایگان هیچ کدوم واکنش گرا و یا به اصلاح ریسپانسیو نیست که بسته به رزولیشن کاربر خودشو تنظیم کنه و مثلا در تبلت و موبایل و ... یه جور دیگه نشون بده و تنها قالب های تجاری که این ویژگی نوشته شده دارای این خاصیت می باشند
-
یعنی بصورت دستی میشه تنظیمش کرد یا یه مقدار عریض ترش کرد؟
-
بله ولی اگر یکی حالا رزولیشنش عین شما نباشد چه بلایی سرش می اید و قالبتون رو نصفه می بینه
-
ببخشید یه مشکل دیگه دارم
با ویرایشگر زنده ماژول ها اومدم جابجا کنم ماژول های محصولات جدید و مدیریت محتوا رو و جابجا هم شد ولی تو سایت نشون داده نمیشه. وقتی هم بازنشانی میکنم ماژول رو دوباره میره اون پایین. من میخواستم سمت راست زیر شاخه قرار بگیره. درضمن ماژول آمار بازدید کننده ها یا محصولات بازدید شده اصلا نمایش داده نمیشه هر کار میکنم
-
هر جابجایی می خواهید بکنید
منوی
و زیر منوی
هم از طریق کشیدن ماژول به بالا و پایین در بخش مربوطه مثلا
هم جابجایی در ستون توسط دکمه
در بالا
-
ممنون ولی از اینجا میبینم که مثلا فلان ماژول تو بلوک سمت راست هست ولی تو سایت نمایش داده نمیشه!
فقط محصولات جدید رو سایت نشون میده بقیه کلا تعطیله
-
وقتی محتوایی برای نمایش نداشته باشن طبیعتا چیزی نشون نمیده
مثلا محصولات پرفروشی وقتی محصولی پرفروشی ندارید یزی برای نمایش نداره و یا بلوک لوگوی پرداخت وقتی صفحه ای پیکربندی ان تنظیم نمائید به نمایش در نمی اید
-
بلوک مدیریت محتوی یا آمار بازدید که به هر حال باید باشه نه؟
وقتی مدیریت محتوی رو بازنشانی میکنم میره تو ستون چپ ولی وقتی میکشم سمت راست کلا میپره و نشون داده نمیشه! مشکل جای دیگست که پیدا نمیکنم.
-
خیر دوست من بازم برمیگرده به محتوایی که گفتم
بلوک مدیریت محتوا پیکربندی داره و در سه بخش هوک میشه
در بخش ابتدایی نوشته راست و چپ و اگر می خواهید در ستون دیگری نمایش بده ویرایش کنید اون بخش رو