ببخشید گیرم بخدا میشه خواهش کنم به بنده حقیر کمک کنید که وقتی روی محصولی کلیک میکنم چرا نماید و در آدرس بار این متن هستش
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید گیرم بخدا میشه خواهش کنم به بنده حقیر کمک کنید که وقتی روی محصولی کلیک میکنم چرا نماید و در آدرس بار این متن هستش
بررسی شد و مشکلی وجود نداشت
اره درستش شد میدونید مشکلش چی بود حلش کردم اگر روزی اخوی دیگری مشکل بالا نیامدن محوصولات برایش پیش آمد !! و کل محتویات بالا آمد اما محصولات خیر !!! باید در ماژول ، ماژول نظرات رو غیر فعال کند. مشکل راحت حل میشه ... :o Ashkan & New_Sra نوکرتونم برا پشیتبانیتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Ashkan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این که نشد دوست من
شما یکی از امکانات اصلی پرستاشاپ یعنی نظرات را غیر فعال می کنید و این یعنی عزل یکی از امکانات
احتمال می دم شما این ماژول رو به روز رسانیشو زدید که نباید می زدید
به راحتی می تونید ماژول رو از بسته پرستاشاپ ما دانلود و نسخه خودش را مجدد در هاستتون ریخته و محدد نصب کنید
وقت بخیر دوستان بنده میخوام بلوک بخش بفروش ترین ها رو یا 6 تا کنم یا 4 تا اما آخرین رنجش 5 عدد هستش و یه دونه نداره در قالب صفحه خیلی تو ذوق می زنه آیا راهی هست بشه کمتر یا بیشترش کرد !!! با تشکر
میتوانید اقدام به ویرایش فایل مربوطه نمائید و باید دستی این کار را صورت بدید
و این همان ویژگی هایی است که عرض می کردم خدمتتون که وقتی ماژولی را بخرید کلی ویژگی و امکان در اختیار شما قرار میگیرید و می توانید بلوکی کنید شبکه ای کنید / سطری کنید / تعداد در نظر بگیرید و ..... در حالی که مورد شما طراح تنها جای سازی کرده و بدون هیچ امکان پیکربندی خاصی و می باید از طراحتون پشتیبانی بگیرید در این موضوع ولی اگر بخواهید با ویژگی هایی که ذکر کردم همه و همه در این ماژول با امکان پیکربندی خیره کننده
راستی تغییر آیکون در قالب چطوری هستش - آیکون برای سایت در قالب ترمه
به پرسش های خارج از سربرگ پاسخ داده نمیشود
جستجو نمائید در انجمن و مربوط به قالب نیست
ببخشید روی سایت من الان یه قالب پرستا نصب هست و تمام محصولات رو هم توش گذاشتم با عکس هاش
میخام بدونم اگه قالب رو عوض کنم باید این اطلاعات و عکس ها رو دوباره آپلود کنم ؟؟؟؟
خیر