سلام
برای محصولاتم از ترکیبات رنگ استفاده کردم . قسمت تأثیر بر قیمت هم روی "هیچ" گذاشتم و نمی خواهم روی قیمت تغییری اتفاق بیفته
اما هر کدوم ترکیب که اضافه می کنم یک صفر به قیمت محصول اضافه می کنه / قیمت کل سایت هم روی صفر گذاشتم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
برای محصولاتم از ترکیبات رنگ استفاده کردم . قسمت تأثیر بر قیمت هم روی "هیچ" گذاشتم و نمی خواهم روی قیمت تغییری اتفاق بیفته
اما هر کدوم ترکیب که اضافه می کنم یک صفر به قیمت محصول اضافه می کنه / قیمت کل سایت هم روی صفر گذاشتم
اشتباهتان همین جاست
قیمت اصلی برای محصول در نظر بگیرید و اگر برای ترکیب رنگیتون اضافه قیمت و یا کاهش قیمت دارید در ترکیب مشخص کنید و دقت کنید که ریال و تومان را اشتباه نزنید
یعنی باید حتما تغییر قیمت داشته باشم ؟
قیمت پایه را بگذارید و برای ترکیب تغییر قیمت بدهید
متاسفانه منظورتونو متوجه نشدم
الان یک قیمت پایه داریم ، می خوام برای محصولم 2 رنگ بزارم / این رنگ ها نباید هیچ تاثیری روی قیمت پایه بزاره / قیمت های سایت روی تومان گذاشتم
اگر میشه روی شکل توضیح بدهید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب مشخص است و قیمت پایه که در بخش قیمت ها دادید و در این بخش ترکیبات هیچ قیمتی درج نمی کنید و خصوصیت رنگ ها را اضافه می کنید و تاثیرات هم هیچ تغییر نمی دهید و تمام
بحث اینجاست
وقتی رنگ اضافه می کنم ، یک صفر به قیمت محصول اضافه می کنه :(
ایا افزایش قیمت می دهید یا خیر؟
شاید دو واحد پولی دارید و برای ترکیب به صورت پیش فرض ریال میگیره و شما در بانه های قیمت را به تومان وارد کردید
تا سایتتان را ندید و دقیقا همان محصولی که این اتفاق می افتد نمی شود مشکل را یافت البته با دقت به توضیحات بالا
سایت :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب مشکل همین جاست دوست من
ریال شما باید 1 باشد
سری به این آموزش بیندازید