-
1 فایل پیوست
نظر دهی
خیلی از مشتریها دوست دارن زیر محصول نظر و سوال خود را بپرسند در ماژول نظرات محصول چگونه میتوان فهمید نظر ارسال شده برای کدام محصول است ؟ مثلا من برای پاسخ به نظر یکی از مشتریها مجبور شدم تمام محصولات را ببینم تا بفهمم نظر مربوط به کدام محصول است
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
از چه نسخه ای از پرستاشاپ استفاده می کنید؟
نسخه نهایی انتشار ما ماژول نظراتش به این شکل است و همانطور که می بینید نام محصول هم نوشته شده
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چیزی که من دارم می بینم شاید شما عملیات تائید توسط مدیر را روی خیر قرار دادید (پیکربندی ماژول نظرات) و دکمه تائید هم ندارید روی عکسی که گذاشتید و طبیعتا وقتی تائیدی ندارید پس مهم نیست که این نظر که درجا بدون تائید ثبت میشه در چه محصولی قرار گرفته شده
-
من از نسخه 1.5.4.1 استفاده میکنم تایید توسط مدیر را هم فعال کردم دوباره مثل قبل بود لطفا لینک نسخه نهایی ماژول نظرات را قرار دهید
-
اگر از این نسخه استفاده می کنید پس مشکلی ندارد و بنده هم از همین نسخه براتون عکس گذاشتم
وقتی تایید توسط مدیر رو فعال می کنید مجددا باید اقدام به درج نظر کنید تا به اون شکل برای شما رویت شود و قابلیت مدیریت و تائید
وقتی اون مورد غیر فعال باشه و ثبت شه نظر همانطوری خواهی ددید که در عکسی که گذاشتید می بینید و پس از فعال سازی با درج نظر جدید است که قابلیت مدیریت را خواهید داشت و نظرات ثبت شده تنها قابل حذف کردن هستند و نه تائید
-
سلام.ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید این ماژول (ماژول نظردهی) نیاز به تنظیم خاصی داره یا خیر؟
از روز اول این ماژول در سایت من به درستی کار نمیکنه تنها یک نظر قابل ثبت هست و بعد از تایید اولین نظر گزینه «مرور خود را بنویسید» ناپدید میشه و کسی نمیتونه نظر بنویسه
-
عزیز فقط در ادامه توضیح ذکر کنم در قسمت پیکربندی محصول گزینه ای نیست که دستکاری کرده باشم و فقط گزینه مدت زمان دو پیام توسط کاربر هست که روی ۲۰ ثانیه تنظیم شده و افزودن معیار نظر که اصلا دست نزدم.
ممنون میشم راه حلی برای این مشکل بفرمایید
-
سایتتون رو بدید رویت شه
قالب رو پیش فرض کنید ببینید مشکل پابرجاست؟
اگر خیر مربوط به قالبتونه
-
تشکر از پشتیبانی عالی شما :-)