مازول جستجوی لایه ای نمیتونم فعال کنم وقتی واردش میشم شاخه هارو اون بالا نمایش نمیده و هنگام ایندکس کردنم خطا میده میشه کمک کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
مازول جستجوی لایه ای نمیتونم فعال کنم وقتی واردش میشم شاخه هارو اون بالا نمایش نمیده و هنگام ایندکس کردنم خطا میده میشه کمک کنید
دوست من این ماژول جزو ماژول های پیش فرض پرستاشاپ می باشد و ربطی به قالب ندارد و این نکته اینکه اصلا شما در مدیریت هستید واین خطا را می یگرید و چه ربطی بهقالب دارد؟!
در مورد مشکلتون هم به خاطر محدودیت متغیرهای هاستتون رخ می دهد
خیلی از هاست ها توابع و متغیرهای مورد نیاز را محدود می کنند
میتوانید سری به هاست های پرقدرت ما بیندازید
اقا چرا قاطی میکنی من نمیتونم هاستمو تغییر بدم به دلایل شخصی اگه راهی هست بفرمایید
اینم نقل قول همکارتون رفتار شما خلاف اینو نشون میده
شروین ماتریکس
02/04/1395 20:11:12 درود
ما این لینک انجمنی که دادید را با محصولات کد شدش کلاه بردار و با هدف کسب سود و نه توسعه پرستاشاپ می دانیم
و همانطور که پاسخ یکی از مدیران در همان انجمن به جای حل مشکل شما این بود که اصلا ربطی ندارد گویا و صدق گفتمان را ثابت می کند
و علم کوتاه ایشون که این ماژول مربوط به خود پرستاشاپ می باشد و ربطی به قالب ندارد!
میتوانید در انجمن ما مطرح کنید و پاسخ علمی و عملی بگیرید
forum.prestatools.ir
با سپاس - پرستاشاپ فارسی - [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بدرود
شما پیامی از انجمن دیگری ارسال کردید در این موضوع
و پاسخ همکار و مدیر محترم پرستاشاپ فارسی که فرستادید مربوط به این لینک می باشد که شما قبلا به صورت تیکت براشون ارسال کرده بودید!!
و پاسخ نیز دادیدم و این مشکل از هاستتون می باشد
از جواب علمیتون متشکرم اما لطف کنید .... نگید !!!
قالبهای دیگم تو همین هاست از جمله قالب پیشفرز هیچ مشکلی نداره تنها مشکل زمانی هست که من بخوام از قالب پاندا استفاده کنم .
حالا اونا کلاه برداره نمیدونم .اما فکر میکنم شما هم نمیدونید چرا اینطوره .چون زمان استفاده از قالب پیشفرز این مشکل وجود نداره اگه گفته شما صحیح باشه در حالت پیشفرزم باید این مشکل با وجود داشته باشه
دوست من شما در مدیریت خطا میگیرید در هنگام به روز رسانی لینک ها و قیمت و ایندکس گذاری پس چرا حرفی نامربوط می زنید در مورد قالب!
شما در پیکربندی این ماژول که از ماژول های پیش فرض پرستاشاپ می باشد مشکل دارید و ربطی به قالب ندارد!
شما در قالب پیش فرض چند تا محصول بسازید در مدیریتتون و به پیکربندی این ماژول بروید و ایندکس گذاری ها را بزنید ببینید خطا می گیرید یا خیر!
اگه میدونید مشگل چیه تو هاست بفرمایید ما به وب مسترمون بگیم درستش کنه با تشکر
گفتیم خدمتتان
مشکل محدودیت گذاری در متغیرهای هاست و همچنین غیر فعال کردن بعضی توابع مورد نیاز در هاستینگ شماست