سلام دوستان
من نمیتونم از طریق ماژول قالبم رو عوض کنم ..موقع خارج شدن ارور فایل زیپ میده....بازهم خودم یبار زیپ کردم ...ایبار ارور بد کانفیگ میده....شما راهی پیشنهاد میکنید؟؟؟
اگه به صورت دستی قالب بخوام نصب کنم...چطوری باید انجان بدم؟
مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
من نمیتونم از طریق ماژول قالبم رو عوض کنم ..موقع خارج شدن ارور فایل زیپ میده....بازهم خودم یبار زیپ کردم ...ایبار ارور بد کانفیگ میده....شما راهی پیشنهاد میکنید؟؟؟
اگه به صورت دستی قالب بخوام نصب کنم...چطوری باید انجان بدم؟
مرسی
دقیقا لطفا خطاشو بنویسید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط New_Sra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لین عکسش...از توی سی پنل هم احساس میکنم اشتباه انجام میدم
از نسخه ما استفاده نمی کنید دوست من و پرستاتون نسخه ما نیست
راهنمایی که می تونم بکنم تنها همان نکته می باشد که فایل دانلود شده را در هارد خود استخراج کنید و سپس مجدد ان را با وین رار زیپ کنید (نه رار) و سپس آپلود نمائید
دوست خوبم انجام دادم بازم نشده.....اونجا هم کسی نیست جواب مارو بده!!!!!!
خب من نسخه رو پاک میکنم نسخه شمارو نصب میکنم.....محدودیتی نداره که؟...اصن چه فرقی دارن؟؟/؟؟ ممنون میشم
رفتم واسه نصب نسخه شما...ایشاله که گیر نکنم
همه فابلهارو از فایل منیجر سی پنل پاک کردم..الان ردیفش میکنم
مرسی خبرشو میدم :o
دوست خوبم نسخه شمارو نصب کردم...الان باز یه مشکل دیگه دارم !!!!الان قالبی رو با مازول وارد سازی وارد میکنم ...بعد از لود کردن از کامپیتر هیچ افتاقی نمیفته!!!!!! اصن نه اروری....نه چیزی خاصی...اصن انگار هیچی از کامپیوتر لود نشدهههه...سرعتم نتن هم خوبه!!!!!
خدایااااااااااااااااااا
با مرورگر دیگه ای تست کنید احتمال زیاد مشکل از مرورکر شماست
برای مثال پیشنهاد میشه با کروم یک تست انجام بدید
نسخه ای شما ریختید دارای محدودیت های فراوانی از جمله کپی رایت اجباری روی سیستم کاملا آزاد و رایگان هست!!!نقل قول:
خب من نسخه رو پاک میکنم نسخه شمارو نصب میکنم.....محدودیتی نداره که؟...اصن چه فرقی دارن؟؟/؟؟ ممنون میشم
نسخه ما هیچ محدودیتی ندارید و کاملا رایگان به معنای واقعی و کلی ماژول رایگان اضافه شده توسط ما و ترجمه کامل و استاندارد و درست
حال که نسخه ما را نصب کردید و خطایی نمی گیرید پس مشخصا یه موردی در دسترسی پوشه هاتون در هاستتون هست و حال که نسخه ماست می تونید اطلاعات رو برام پیام خصوصی کنید براتون چک کنم
دوست خوبم بامرورگر دیگه ای هم امتحان کردم نشد!!!!! اصن انگار هیچی آپلود نشده!!!! بعد از لود فایلش خالی میشه انگار هیچ فایلی انتخاب نکردی....
این مشکلات در پرستاشاپ امری بدیهی است زیرا همه ی این مشکلات به دلیل اینترنت موجود ایران هست و مشکل از isp و دیتاسنتر موجود است بیشتر وارد بحث نمیشم
شما باید با یک سیستم دیگه این کار را انجام دهید یا سرویس دهنده ای اینترنت خود را عوض کنید این مشکل از تیره ی مشکلات نصب درگاه پرداخت زرین پال هست
اگر اطلاعاتشون رو می فرستادن که هنوز نفرستادن براشون چک میشد
موفق باشید
سلام
اگر من یکی از قالب های تجاری را خریداری کنم خود شما آن را برای من نصب میکنید؟
نوشت دوست من
نصب رایگان و تحویل آن توسط ما و برای همه قالب های تجاری ما مصداق دارد و نصب رایگان دارند
سلام وقتی قالب نصب میکنم ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنین
خطای خروجی را اینجا بزارید تا راهنمایی شود