با سلام خدمت دوستان عزیز ..
یک سوال داشتم در مورد نحوه تغییر در نمایش توضیحات کوتاه !! چجوری میشه متنی که مینویسیم در قسمت کوتاه رنگ متفاوت داشته باشه یا بصورت جدول یا سطر به سطر نوشته شود؟
با سپاس
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان عزیز ..
یک سوال داشتم در مورد نحوه تغییر در نمایش توضیحات کوتاه !! چجوری میشه متنی که مینویسیم در قسمت کوتاه رنگ متفاوت داشته باشه یا بصورت جدول یا سطر به سطر نوشته شود؟
با سپاس
در مورد تغییر رنگ باید css فایل global.css رو ویرایش کنید و بسته به قالب متواته که کدوم بخشش رو
در مورد نحوه نمایش نیر مربوط به قالب میشه که قالب پیش فرض امکان نمایش شبکه ای را ندارد ولی قالب های تجاری امکان نمایش محصولات به صورت شبکه و هم لیستی را دارا می باشند
ممنون اما با تغییر در فایل global.css کل متن یک رنگ متفاوت خواهد داشت .. من میخوام بصورتی که در ادیتور مدیریت تایپ میکنم به همان صورت نمایش داده بشه
مثلاً به اینصورت
مدل جنس گروه شاخه 111111 222222 333333 444444
من این مدل و این نمایش رو در ادیتور مدیریت مینویسم اما بعد از نمایش در سایت همگی در یک پراگراف و یک سایز فونت و یکسان میشن !
و یک نمونه و مثال کامل
چیزی که در واقیعت هست اون تصویر محصول زیر هست .. و من مانند محصول بالایی میخوام نمایش داده بشه .. و البته در ادیتور هنگام توضیحات کوتاه محصول اینجوری مینویسم اما بعد از ذخیره خود سیستم اتوماتیک تغییرش میده و بصورت محصل زیر نمایش داده میشه
من برا مثال تغییراتی دادم و عکس گرفتم که گویا باشه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنونم که راهنمایی کنید..
شما در ویرایشگر هر رنگی به کار ببرید همون رنگ برای اون متن به خصوص به نمایش در می اد
در مورد اون بخش هم در ویرایشگرش سعی کنید از جدول استفاده کنید و درج جدول
ویرایشگر پرستاساپ امکان درج جدول نداره چجوری میشه بهش اضافه کرد ؟
پرستا 1.5 هست
با تشکر
در ورد جدول بندی هاتون رو صورت داده و سپس کپی و پیس ساده در ویرایشگر موجود