-
ابزار چت zopimchat
من در سایت zopimchat از قسمت انتخاب زبان , زبان فارسی را انتخاب کردم در مرورگر internet explorer فونت ها ناخوانا هستند در حالی که مرورگر بصورت utf 8 تنظیم شده با این حال در مرورگر opera بصورت فارسی و بدون مشکل نمایش داده میشود در ضمن کد مربوط را مستقیما در پوشه footer.tpl قرار دادم از ماژول هم استفاده کردم متاسفانه دوباره ناخوانا بود.
-
-
2 فایل پیوست
کد وارد شده در footer.tpl
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمابش در مرورگر
آدرس سایت : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
دوست عزیز ماژول آمادش در پرستاشاپ فارسی به رایگان موجوده و نیازی به قرار دادن کد و ویرایش قالبتون نیست
-
1 فایل پیوست
وقتی از ماژول هم استفاده میکنم همین اتفاق میوفته من از این کدها چطور میتونم در پرستاشاپ استفاده کنم بلوک html ساپورت نمیکنه یا من دارم اشتباه وارد میکنم
-
ماژول بالا را نصب و پیکربندی کنید و نیازی به تغییر هیچ یک از فابل های قالب نخواهید داشت
در پیکربندی ماژول مشخصه نوشته که چه چیزی رو می خواد که یه عددی هست که در اصل عدد api شما خواهد بود که در ماژول قرار می دهید و کامپایل را نیز یکی بار روشن می کنید و به سایتتون سر می زنید و این پشتیبانی را در سایت خواهید دید
-
1 فایل پیوست
من این کار را انجام دادم ولی فارسی را در هم بر هم نشون میده من تو سایت های دیگه دیدم از این ابزار چت استفاده میکنن و فارسی را بدون مشکل ساپورت میکنه اگر بتونم از این کد استفاده کنم و به جای en --------fa بگذارم مشکلم حل میشه ولی نمیدونم این کد را کجا باید بذارم. البته خیلی ها این مشکل را دارن اگر فارسی بشه خیلی بهتریه اگر هم نشه مجبورم دیگه بصورت انگلیسی ازش استفاده کنم.
-
شما در پنلتون تنظیم می کنید فارسی باشه یا نه و نه در این قسمتی که عکس گذاشتید و دریافت کد و وقتی در پنلتون تنظیم کردید خودش خودکار تشخیص داده میشه
شما باید به بخش بعدی "Widget Preferences" برید و روی زبان فارسی تنظیم کنید
بخش های بعدی نیز هم باید اقدام به ویرایش کنید و کلمات پیش فرضی که نمایش داده می شوند رو دستی خودتون فارسی بنویسید بخش "greetings"
-
همه اینکارها را انجام دادم ظاهرا با فارسی مشکل داریه دیگه چاره ای نیست مجبورم از کلمات انگلیسی استفاده کنم
-
احتمالا شما تغییراتی که در فایل دادید و ذخیره گردید کدنیگ فایل به هم ریخته در قسمت فوتر
فایل ها اصلی را از نسخه اصلی در هاستتون بریزید و کامپایل را روشن کنید و امتحان بفرمائید