-
1 فایل پیوست
مشکل صفحه سفید
سلام
خسته نباشید
سایت من بعد از انتقال به جز صفحه اول و مدیریت تمام صفحات دیگه رو سفید نشون میده:|
دیباگ رو روشن کردم خطاهای زیر رو نشون میده ( عکس رو پیوست میکنم )
دوستانی که آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنن
ممنون
-
ماژول بلوک بازدید کنندگان را حذف نصب نمائید و تست نمائید
-
سلام
تست کردم حل نشد:confused:
-
البته بلوک بازدید کنندگان نبود تو لیست
آمار بازدیدکنندگان - ترجمه و تنظیم : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این بود
غیر فعال کردم ولی حل نشد.
دسترسی آدمین بدم چک میکنید؟
-
این خطاها در کجای سایت نشون میده؟
در مدیریت یا صفحه اصلی سایت؟
-
1 فایل پیوست
تو صفحه اصلی و مدیریت چیزی نمیاد سالمه
فقط محصولات - سفارشات - ثبت سفارش - حساب کاربری و ....کلا هر چیزی به جز صفحه اصلی و مدیریت میری صفحه سفید میاره
دیباگ روشن کردم اینو نشون میده
ورژن پی اچ پی 5.2
ماژول های فعال تو عکس زیر میدم خدمتتون
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
راهی وجود داره این نسخه رو حذف کرد و یه نسخه دیگه نصب کرد بدون اینکه محصولات از بین بره؟
-
خطاهایی که میازارید و تصاویر عجیبه و اگر در مدیریت پیام خطا میگیرید نباید به این شکل ظاهر بشه و این خظا فکر کنم از هاستتون بر میگردونه و نه دیباگ پرستا و دیباگ به این شکل نیست
تا وارد سیستم شما نشد و دقیق چک نکرد کاری از پیش نخواهیم برد
میتونید پشتیبانی بگیرید دقیق مورد شما بررسی شود و در مورد سوال بعدی هم بله می توانید به روز رسانی کنید و بسته به روز رسانی ما را بگیرید
-
سلام من یه قالب جدید leo نصب کردم قبلا وقتی که میخواستم رنگ سایت رو عوض کنم میتونستم یک بک راند انتخاب کنم برای صفحه ای که محصولات روش قرار گرفتن اما الان چند روزه که یه صفحه سفید چسبیده شده به سایت البته میتونم رنگش رو عوض کنم اما دیگه بک راندی نمیونم براش انتخاب کنم
-
کامپایل کنید پس ز اعمال تغییرات کلی
منوی پارامترهای پیشرفته و کارایی و دکمه پاک کردن را بزنید و کامپایل روشن و کش خاموش
-
3 فایل پیوست
ببخشید من دکمه پاک کردن نمیبینم و کش هم روی خاموش قرار داره
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
دکمه پاک کردن رو پیدا کردم و زدم متاسفانه تغییری حاصل نشد
-
کش مرورگتون را نیز می باید پاک نمائید
-
این کار رو هم کردم باز هم هیچی
-
پس از پشتیبان قالبتون بخواهید تا بررسی کند
-
خدا از دهنتون بشنوه بهش میگم میگه به من ربطی نداره قالبتون خارجیه پشتیبانی نداره در انجمن مطرح کنید یه روزه جواب میگیرید
-
قالب را از کجا مگر تهیه کردید؟
اگر از ما تهیه کردید دارای پشتیبانی می باشد و اگر از جای دیگر از همان جا پشتیبانی باید بگیرید و طبیعتا چیزی که ما دستی توش نداریم نمیتوانیم پشتیبانی دهیم