سلام
همانطور که در عکس زیر میبینید عکسها در قسمت محصولات پرطرفدار نشان داده می شود ولی در قسمت محصولات جدید نشان داده نمی شود چکار کنم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
همانطور که در عکس زیر میبینید عکسها در قسمت محصولات پرطرفدار نشان داده می شود ولی در قسمت محصولات جدید نشان داده نمی شود چکار کنم
از نسخه پرستاشاپ 1.5 ما بهره ببرید و سپس ماژول محصولات جدید نسخه 1.5 که به رایگان قابل دانلود هست در سایت پرستاشاپ فارسی استفاده نمائید
با سپاس از پاسخ سریعتان
من عضو جدید پرستاشاپ هستم.
دو ماژول محصولات جدید نصب است (شکل زیر) آیا نیاز به بروز رسانی دارند؟
این دو چه تفاوتی با هم دارند؟
سرچ کردم نسخه 5.1 را نیافتم لطفا اگر لازم است لینک را بگذارید.
اولی در ستون قرار میگیره
دومی که نصب کرده اید برای نسخه 1.4 سیستم هست و برای نسخه 1.5 را نیز به رایگان در اختیار شما در پرستاشاپ فارسی
New_Sra جان دوست دارم بخاطر تعهد و سرعت جوابگوییت
فقط یک مسئله وجود دارد . بجای محصول جدید نوشته new product چطور فارسی می شود؟
ما برای توسعه رایگان در ایران می کوشیم و از هر گونه انحصار طلبی و محدودیت گذاری بی زاریم بر خلاف دیگر دوستانی که در این راستا گام برداشتند
بررسی شد و برطرف شد
مجددا اقدام به دانلود نمائید و نصب نمائید
بسیار ممنون
سلام
عکسهای من در قسمت شاخه ها نشون داده نمیشه یعنی قبلا بود اما الان نیست
من دربخش شاخه ها مجبور به درست کردن چند شاخه دیگه شدم که عکسها از اونجا غیب شدن
ادرس دامنتون؟
mayadream27.ir
مشکلی رویت نشده و نشان میدهد
در ضمن قالبتون دارای اشکالات بسیاری است
سری به قالب های حرفه ای ما بیندازید
مشاهده بفرمایید من ماین قالب رو همین دوماهه قبل حدود 400 هزار تومان پول دادم خریدم و نصب شده به سایت و بله پر از اشکالای ریزو درشته که باید حل بشه این مشکلی که عکس نمیاد هم منظورم دقیقا به لینک بالاست
مشخصا مربوط به قالب شماست
واقعا سری به قیمت های قالب های حرفه ای ما زده اید و بعدش این هزینه سنگین را کرده اید؟!
من وقتی که داشتم این قالب رو انتخاب میکردم خود پشتیبانم بهم معرفیشون کرده بود قالبش leo هم هست بعد از ارتقا سایت مجبور بودم که قالبی رو بهش نصب کنم چون قالب قبلیم به سایت نمیخورد اون موقع توی پرستا گشتم اما قالبی که به دلم بشینه نبود الان رفتم قالبهاتون رو دیدم اگه اون زمان این قالبها بودن دیگه مشکلی نبود به هر حال بله این هزینه سنگین به اضافه 120 هزارتومن هزینه ارتقا نتیجش این شد که ملاحظه میکنید
در حال حاضر پشتیبانم ازم هیچ حمایتی نمیکنه و من موندم و هزارتا مشکل بدون هیچ دانشی درباره برنامه نویسی و یا دیتابیس
حالا هیچ جوره این مشکل نبودن عکسها حل نمیشه
میتونید تجربتون رو در اینجا میان دوستان به اشتراک بزارید تا با اطلاع رسانی شما دوستان شاهد این جور سوأ استفاده گری نباشیم و اگر اطلاع رسانی نکنید باز هم شاهد این موارد خواهیم بود
اما در مورد مشکل شما قصد تعویض قالب ندارید؟ چون بسیار قالبتون مشکل دار است و اگر قالبی محیا کنید از ما که مورد برطرف خواهد شد و اگر خیر میتوانید پشتیبانی سه ماهه تهیه فرمائید تا به مشکلات شما رسیدگی شود
بازم سلام و ممنون
بله من همین یک ساعت قبل متوجه شدم که اشتباه کردم و اینجا رو با پرستا شاپ اشتباه گرفتم
قدرت خرید قالب جدید که خیر ندارم اما اگه نتونستم از طریق خود پرستا شاپ کارم رو جلو ببرم که هیچ وگرنه باید با خرید پشتیبان از همینجا اقدام کنم
بازم ممنونم از پاسخگوییتون خیلی خیلی ممنون