سلام میخواستم چت در سایتمون قرار بدم چکار باید بکنم:confused:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام میخواستم چت در سایتمون قرار بدم چکار باید بکنم:confused:
درود
ماژول های رایگانی که توسط پرستاشاپ فارسی بومی سازی و منتشر شده می توانید به رایگان استفاده نمائید
ماژول پشتیبانی آنلاین پرستاشاپ zopim
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ماژول پشتیبانی آنلاین یاهو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط New_Sra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چطور از این ماژول ها استفاده کنم ؟دانلود کنم بعدش آپلود کنم فقط همین
بله همین!
ماژول zopim را دانلود کردم نصب کردم اما چیزی نیومد باید چه کار کنم ممنون
اما یاهو مسنجر اومد
به سربرگ ماژول برید و سایتش نوشته دوست من
باید در سایت اصلیش ثبت نام کنید سپس کدی بهتون می ده سایتش که این کد حاوی یک شناسه هست و اون شناسه رو باید در "پیکربندی" ماژولی که نصب کردیددرج کنید
شرمنده اما این سایت zopim.com درست باز نمیشه
مشکلی نداره دوست من!
سلام من zopim تو ورد پرس برای مشتریم نصب کردم ولی اجازه دسترسی نداره به کنترل پنل چیکار کنم
هرکاری میکنم به غیر ادمین مشترک ازش استفاده کنه نمیتونه کنترل پنل نمیده
ایا تنظیمات داره
شما باید برای نصب در وردپرس افزونه سازگار با وردپرس رو دانلود و نصب کنید
سلام دوستان من خیلی دوست دارم از ابزار چت zopim در سایتم استفاده کنم ولی دو تا مشکل وجود داشت که هیچ وقت حل نشد :( مشکل اول: نمایش زبان فارسی بود که هر کاری کردم آخرش به شکل مربع و غیر قابل خوندن بود مشکل دوم : نمایش بالون این ابزار بود که در نسخه رایگان همیشه فعال بود و نمیشد غیر فعالش کرد
من با سایت های برخورد میکنم که دارن از این ابزار استفاده میکنن و هیچ مشکلی ندارن ! مثلا سایت زیر حتی آیکون این ابزار را تغییر داده و یک کادر برای وارد کردن شماره تلفن اضافه کرده نمیدونم چطور این کار را انجام داده کسی میتونه من را راهنمایی کنه تا این ابزار را مانند سایت زیر سفارشی کنم با تشکر
--------------------------------------------------------------------
همانطور که قبلا گفتم موردی که می گید شکل مربع و .. نشون می داد بارها گفتم به دلیل تغییراتی هست که در فایل های قالب دادید و کدینگ utf8 آن ها از بین رفته مخصوصا احتمالا در header.tpl و یا فایل footer.tpl
برای دیگر موارد نیز همگی در پنل موجوده و اگر نسخه رایگان نداشته باشید امکانات بیشتری در اختیارتون قرار می گیره از جمله تعویض رنگ بالون و قرار دادن اطلاعات اضافی و ....