سلام
من می خواهم مثل دیجی کالا یک سری از ویژگی ها را در توضیحات کوتاه محصولاتم نمایش بدهم مثل تصویر پیوستی
می خواهم ببینم ایا خود پرستا این امکان را دارد یا نیاز به مازول دارد و ایا با مازول نویسی این کار شدنی است؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من می خواهم مثل دیجی کالا یک سری از ویژگی ها را در توضیحات کوتاه محصولاتم نمایش بدهم مثل تصویر پیوستی
می خواهم ببینم ایا خود پرستا این امکان را دارد یا نیاز به مازول دارد و ایا با مازول نویسی این کار شدنی است؟
میتوانید همین موارد را در توضیحات بلند محصول درج نمائید
اگر نیز می خواهید به صورت سیستماتیک صورت پذیرید منوی ویژگی های در زیر منوی مدیریتتون
در نسخه جدید نیز به صورت جدولی و شکیل تر این موارد را به نمایش می گذارد
میشه بیشتر توضیح بدهید من دقیقا متوجه نشدم باید چیکار کنم
از منوی فهرست و زیر منوی ویژگی ها اقدام به ساحت ویژگی نمائید و در حین ساخت و یا وبرایش محصول به زبانه ویژگی برید و ویژگی های مورد نظر را برای محصول مورد نظر تعیین نمائید
ممنون از راهنمایی تون ولی من توی فروشگاهم بیش از سه هزار تا محصول با ویژگی های کامل دارم شما تازه ویژگی را برای من توضیح میدهید؟
سوال من چیز دیگه ای بود
من میخواهم چند تا از ویژگی ها انتخاب بشوند و بجای توضیحات کوتاه نمایش داده بشوند
من می خواهم چند تا از ویزگی ها بصورت اتوماتیک توی توضیحات کوتاه نمایش داده بشود
مثلا برای دسته لپ تاپ ویژگی های زیر را بصورت اتوماتیک در توضیحات کوتاه نمایش بدهد
حافظه
سیستم عامل
صفحه نمایش
و....
اگر نیاز به نوشتن ماژول دارد هزینه اش چقدر می شود؟
اگر به صورت اتوماتیک و یا تیستماتیک می خواهید باید قالب ویرایش و ماژولی تهیه شود
میتوانید در ساعات انلاین مندرج در سمت چپ سایت اصلی ارتباط برقرار نمائید